Drážďany

by October 19, 2009 4 comments
Psát se mi moc nechce, ale tak stručně. V pátek to vypadalo, že nepojedu ani jako Leony manager .), protože jsem nějak nastydla nebo co. V sobotu se to zlepšilo, takže jsem nakonec jela. Včera to šlo a dneska to už zase moc nejde, ale jak vím, tak rýma trvá týden, takže si nestěžuju.
Skvělá atmosféra i organizace, úžasné výkony všech z našeho týmu. Dva osobáky ze tří vylepšeny - viz. Leony blog, tam se všechno dočtete. Až na to počasí, to bylo vážně kruté.

Já sem přidám už jen perlu z ranní cesty: bojovali jsme s ukrutně zarputilou navigací, která nás naváděla tak, že jsme kroužili dokolečka po jakési průmyslové zóně. Když jsme pochopily její podlé úmysly a začali ji ignorovat, tak se potvora naštvala a neustále nám nakazovala odbočit doprostřed pole nebo se otočit do protisměru, jakmile to bude možné (a po otočení se chtěla otáčet ještě jednou). Do protisměru nás ráda otáčela i na kruháčích - na kruháči se čtyřmi výjezdy pravidelně doporučovala využít čtrvtý výjezd. Po čase došla k závěru, že jsme natrvdlí a tak začala instrukce opakovat i 3x. Ke konci cesty se pani v krabičce docela uklidnila a dorazili jsme - s hodinovým zpoděním, ale v podstatě včas.
Zkrátka cesta tam tvořila nezanedbatelnou část mého celkového zážitku :)

Můj vzkaz pro Leonu: počkej na jaře, poměříme síly! .)

Tak a ještě pár foteček (natočila jsem i rozhovory s atlety před a po závodě, ale zatím nemám povolení je publikovat:) :

4 comments:

  1. Atlet Já se zveřejněním rozhovorů nesouhlasí ;o)

    Ono tam bylo víc věcí, které se daly ještě zapsat. Třeba to, jak jsem nechala v autě registrace, jak někteří šampioni usnuli vysílením, jak jsem předbíhala toho člověka v cíli atd. atp.

    Výzvu jsem raději neslyšela.... chi

    ReplyDelete
  2. To je fakt :) Tak kdyz jsme vystupovali z auta, tak se me Leona ptala, jestli mam potvrzeni o registraci a sama ho zapomnela v aute a prisla na to az pred Expem :D Po ceste zpet dva sampioni usnuli jak dudci (jednoho nevzbudil ani blesk z fotaku). A o tom predbihani radeji psat nebudu :)

    ReplyDelete
  3. Doufám, že jsem nechrápal :)

    ReplyDelete
  4. Ne, to bych udelala misto fotky video .)

    ReplyDelete