Těšení se, plánování a sláva

by October 22, 2009 2 comments
Už mám za sebou skoro 4 týdny nicnedělání. Pokusy o kompenzační cvičení mi přerušilo nachlazení, ale zítra už chci zase zkusit alespoň trochu zaposilovat.
A teď to důležité:
  1. Jsem slavná. Populární běžecký časopis Behej.com publikoval moji fotografii, jako příkladné účastnice závodů.  Kdo mě najde, má bod :) Tímto děkuji redakci za ocenění mé celoživotní snahy se zviditelnit. Ještě bych ráda poznamenala, že 10 bodů získává Leona, protože mě našla jako úplně první (ještě dřív, než mi přišel časopis do schránky).



  2. Koupila jsem si odbornou literaturu, takzvanou zelenou knížku (Tvrzník, Škorpil, Soumar). První stránky jsou v ní dokonce 2x, asi bonus. A na straně 154 jsou dva překlepy, jeden je skutečně vtipný: souvislý běh na 10km za 140minut, to nevím, jestli zvldánu, to je i na mě dost pomalé :D Ale jinak fakt super knížka, sestavila jsem si plán na jarní půlmaraton - od třetiny listopadu se budu dva týdny lehce rozhýbávat, nejdříve na eliptickém trenažéru, pak jogging a následně najedu na plán pro zvyšování běžecké kondice, po něm budu pokračovat plánem na půlmaraton za 2:10 a pak už ho snad fakt konečně uběhnu. Běh budu prokládat lehkou posilovnou, aquaaerobikem a příležitostným plaváním. A co je nejdůležitější, budu se řídit instrukcemi na přiloženém DVD a absolvuju vždycky, ale úplně vždycky vždycičky, rozehřátí a rozcvičku. Tím bych mohla předejít dalšímu zranění. Doufám. Makrocyklus, mikrocyklus a mezocyklus jsem zatím moc nepobrala, ale k tomu se vrátím, až budu mít více času. Ale jestli jsem to dobře pochopila, tak se teď neflákám, ale dá se říct, že absolvuji tzv. přechodné období :)

2 comments:

  1. Děkuji za deset bodů, dám si je pod polštář :o)

    Už je to podruhé, co jsem v Běhej našla nějakou "perličku" Posledně jsem okamžitě po vybalení z igelitu našla chybu v nadpisu na titulní stránce :o) Z Tebe mám ovšem větší radost.

    Nový vzhled stránek je super!

    ReplyDelete
  2. Chyba v nadpisu, to se musim podivat... :)
    Diky za pochvalu :)

    ReplyDelete