Linie o mé linii

by November 01, 2009 4 comments

Po vzoru autora O-blogu jsem se rozhodla zařadit si do blogu graf své hmotnosti (je úplně dole na stránce, vpravo). Účelem je přiložit si trochu motivace, protože těch pár kil dolů prostě chci a poslední dobou mi to moc nejde. A před vámi se zkrátka nechci ztrapnit :) Graf bych ráda aktualizovala co nejčastěji, klidně denně.
Díky Martinovi (doufám, že se tak autor O-blogu jmenuje, nějak jsem to nenašla:) za motivaci - když zvládnul 17kg, tak těch svých pár snad zvládnu taky. O můj jídelníček pečuje můj úžasný trenér, ale poslední dobou mám trochu problémy se motivovat, snad tohle pomůže. A jestli ne, tak asi budu muset svůj blog zrušit a jít se zakopat, protože bych se před vámi pak vážně styděla.
Mimochodem, už se začínám zase hýbat! Předevčírem jsem strávila 40min na rotopedu, včera jsem ten sval trochu cítila, ale snad je to OK. Běh už se blíží :)

4 comments:

  1. Úžasná fotka! V minulosti jsem shodila 14 kilo, ale to už je pravěk. Ráda bych sundala ještě posledních pět a ty se mě drží roky. Ani běhání nepomohlo. Taky bych potřebovala, aby někdo pečoval o můj jídelníček. Vše, co jsem o hubnutí přečetla (a že toho byla kvanta) nějak selhává. Váha se drží na stejných hodnotách, ať žeru nebo se hlídám. Peggy

    ReplyDelete
  2. Jj, ja jsem na tom v podstate podobne. Ale od te doby, co jsem si natrhla ten sval, bych tech par kil vazne rada sundala, protoze mozna, ze kdyby mohly moje nozky tahat o par kilo mene, tak by se to nestalo... kdo vi. Kazdopadne ocekavam, ze se mi pak bude behat lepe :)

    ReplyDelete
  3. A hlídáš si jen kila nebo i tuky? Protože když se ti nepohnou dolů tuky, tak je to o ničem.... Kila ti lítají sem tam i během dne, tuky se jen tak nepohnou, teprve až když člověk opravdu něco zhubne. Takže ta křivka by tě mohla i časem štvát... ;o)

    ReplyDelete
  4. Ona uz me docela stve. Ted se to ponekud houpe ;) Ale ja ji zkrotim .)

    ReplyDelete