Nalada pod psa

by November 30, 2009 7 comments
Tak listopad konci, dneska jsem mela behat, ale houby z toho, protoze vcera jsem mela podle planu 30 minut na 80%, ale jaksi se asi nestihl vzduch pred vdechnutim dostatecne ohrat a dneska me trochu boli v krku a mam takovou malou rymu. Rozhodne to ale neni na beh :/ A zitra asi taky ne...:( Za tech 14 dni, co uz zase beham jsem dala 34km, alespon neco, snad ted nebudu mit dlouho pauzu.
Na moji krivku se me ani neptejte, na vaze uz jsem nestala pekne dlouho a jim sice porad hezky zdrave, hodne ovoce a zeleniny, ale i jine namky, takze az se zase odhodlam si na tu vahu stoupnout, bude to zajimave. Mozna za par dni :)
To nachlazeni me stve, protoze uz jsem se pri behu zase zacinala citit, jako ze bezim a ne, ze se jen tak sinu a funim.
Pred par dny jsem se prihlasila na pulmaraton :) I kdybych ho mela ujit... A hodlam se prihlasit do PIM Women's Challenge, to by mohla byt moc zajimava zkusenost a motivace, kdyby to vyslo. Co me ceka ale celkem urcite je uceni na statnice, to mi zacina uz zitra a volno mam naplanovane pouze na Stedry den a Silvestra. Ale zase to snad nebude takove maso, kdyz to budu mit rozlozene na dva mesice a rozhodne se kvuli tomu nevzdam behu, naopak, beh k uceni potrebuju.
Doufam, ze pristi prispevek bude veselejsi, mam ted posledni dny takovou blbou naladu, porad akorat neco pisu, opravuju, uklizim, varim, zkratka porad neco musim a to neni nic pro me...

7 comments:

  1. Špatná nálada se zjevně šíří rychleji než chřipka :-) Taky mám depku kvůli nataženému svalu a rýmě. Po dlouho době jsem vynechala nedělní dlouhý výběh a jsem celá nesvá. Neboj půlmaraton určitě dáš levou zadní. Děláš státnice v nějakém podivném termínu. Nebývají na jaře a na podzim? Mně věci do školy leží těžce ladem. Každý den se na ně podívám, zamračím se a jdu raději od nich, aby mě nedeprimovali :-)))Peggy

    ReplyDelete
  2. Vítej v klubu! I Ty, Peggy. Mě je taky blbě, noha mě bolí už měsíc a nálada? No cement ;o)

    ReplyDelete
  3. Peggy: My mame statnice taky na konci ledna nebo zacatku unora.
    Pulec: Nj, cement, to je vystizny.
    Ono to asi bude zkratka vsechno tou zimou. Je hnusne, vsude same choroby, zadne slunicko, zadne akce, zadna motivace, nic moc veseleho, rano tma, vecer tma... ale tak uz jen tak pul roku a bude to zase dobry .)

    ReplyDelete
  4. Ale děvčata jak se to díváte na ten svět?!? Sluníčko pořád svítí, prasata nás ještě nedohnala a předjadní listopadové počasí přímo láká, když ne k běhu, tak alespoň k procházce. Užívejte si to, a buďte v klidu.

    ReplyDelete
  5. Že není sluníčko? No to bych neřekla. Spíš jsme byli natěšení na pořádně hnusný podzim a kde nic tu nic :o)

    ReplyDelete
  6. Není to počasím. Jsem o mnoho set kilometrů dál než vy a taky to není o moc lepší.
    Je to globální záležitost.

    ReplyDelete
  7. Globální napytlovatá tma !!!

    ReplyDelete