Pondělí 14.12. - nový rekord v bláznivé opici a rozbitá měřidla

by December 14, 2009 4 comments
Dnes nebyl v plánu žádný běžecký trénink, ale pokus překonat za 15 minut 24 sérií z minulého týdne v bláznivé opici. Povedlo se :) 30 sérií a ještě zbylo 7 vteřin. Jediné, co mi zkazilo radost, že hned na začátku cvičení přestal fungovat buď hrudní pás, nebo hodinky a tak nemám záznam o průměrném tepu. A co hůře, včera mi v půlce běhu přestal fungovat food pod. Takže moje výbava, za kterou jsem obětovala tisíce, je teď funkční asi jako běžné stopky za pár kaček. Zítra zkusím koupit nové baterky a trochu si s tím pohrát, uvidíme, jestli se to spraví.
trénink
30 opakování bláznivé opice, nový rekord (dokonce jsem o 2 série překonala i autorku cvičení, hahá :) )
otužování
Splněno, dneska docela v pohodě zase o kousek studenější. Už jsem skoro v půlce rozsahu našeho kohoutku na nastavení teploty.
učení
2 a kousek otázky nastudováno
strava
Dnešní jídlo opět nemělo příliš řád a abych se přiznala, už si ani nevzpomenu na všechno, co jsem měla. U toho učení jsem pořád něco uzobávala... kardinální chyba. Snídaně byla tradiční, oběd těstoviny se zeleninou a hovězím a zbytek různé oříšky, semínka, cukroví. K večeři vajíčko a salát.

4 comments:

  1. Mě taky dnes přestalo všechno fungovat... :o)

    ReplyDelete
  2. Hezky no. Tak snad to zase zacne fungovat.

    ReplyDelete
  3. Jak cvičíš opici ? Před PC podle cvičitelky nebo nejdřív nastuduješ a jedeš podle sebe? ..a s muzikou? Je to celkem motivační, hlavně to její břicho a nohy...NA PODZIM TO MÁME TAKY !!!
    megatraged

    ReplyDelete
  4. Opice je zrovna jednoducha - 3 cviky, kazdy 4 opakovani, porad dokola. Dycky si pred cvicenim prohlidnu video, abych vedela, jak ty cviky dela a pri cviceni, kdyz si to nepamauju, tak koukam do instrukci pod videem, protoze tam je i pocet opakovani. Obcas s hudbou, obcas bez, podle nalady :)

    ReplyDelete