Pondělí 7.12. - den pod psa, zadny trenink

by December 07, 2009 3 comments
Dneska jsem nemela v planu zadny beh, uvazovala jsem o posilce, ale jen trochu, protoze docela citim svaliky :) Kazdopadne dnesni den se totalne zvrtnul uz od rana. Vsechny ty trable sem vypisovat nebudu, od toho muj blog neni. Kazdopadne zaver, ktery mozna ovlivni i muj trenink: az do patku mam prace az nad hlavu - musim expresne prekopat strukturu diplomky, vytisknout, svazat, odevzdat. Ale uz to snad bude definitivne za mnou potom.
trénink
Nic.
otužování
Nic. Rano mi bylo dost blbe, naladu jsem na to fakt nemela. Mozna ted vecer zkusim, ale jen zlehka, aby se mi dobre spalo.
učení
2 otázky vypracovány
strava
dobra vlaknina, hruska, skočice, vlašské ořechy, kefír
jablko
celozrnne testoviny, rajce, troska syra, rajsky protlak (a koreni na spagety, chybely olivy, ale i tak to bylo mnam mnam)
tmava houska
activia bily napoj, minestorne polevka, krajicek chleba, 3 vanilkove rochlicky :-|
Zaver: bida. Ale dycky muze byt jeste hur.

3 comments:

  1. Prozradím ti své heslo, které jsem razil před státnicema: "Nikdy není tak pozdě, aby nemohlo být ještě později". A proto jsem státnicoval na podzim, takže si ze mně příklad neber ;)

    ReplyDelete
  2. Ty sportuješ každý den? Možná ti není dobře, protože tělo si říká, že by chtělo regenerovat. Včera jsem měla chuť zajít si na vodní aerobik, ale protože by to byl už pátý den po sobě s pohybem, tak jsem se na to vykašlala. Dneska by mi to tělo při tréninku vrátilo. Občas musíš vypustit, aby si mohla zregenerovat a nabrat energii. Peg

    ReplyDelete
  3. Peggy nemusis si delat starosti, jeden nebo dva dny v tydnu mam uplne volno. A ne kazdy den cvicim uplne intenzivne, obcas dam jen regeneracni indianskou chuzi a tak... Do dnesniho prispevku zminim, proc mi bylo blbe, uz to vim. Doufam.

    ReplyDelete