Přestávka

by December 22, 2009 15 comments
Rozhodla jsem si dát v psaní každodenních reportů přestávku. Přestávám to stíhat. Přes Vánoce budu psát jen nárazově,když se stane něco zajímavého. Prosím všimněte si ankety vpravo nahoře, zajímal by mě Váš názor :)
Trénink si budu pořád psát do svého tréninkového deníčku (nahoře), o zbytek budete ochuzeni, ale rozhodně to neznamená, že se nějak vzdávám - naopak budu poctivě bojovat, abych vás pak mohla ohromit svými výsledky .)
S čím se ale ještě musím pochlubit, je včerejší posilka: workout 550 Killer Reps jsem zvládla za neuvěřitelných 28 a půl minuty, což mě strašně potěšilo, protože minule mi to trvalo 35 minut a Zuzaně to zabralo přes 32 minut. A nejlepší na tom je, že mě z toho dneska ani nic nebolí.

15 comments:

  1. no tedáá, co budu číst! A ta Opice... budu muset zabrat..musím ti vyseknout poklonu! Já se po posilování cítim ,jak ještě větší zoufalec...Krásný vánoce Zorka

    ReplyDelete
  2. :) Jéé, to mě těší, že to vážně někdo rád četl.
    Ty kliky jsem teda dělala dámský samozřejmě, jako Zuzana, když už taky nemohla (dámský klik, zvednout se, popolézt, dámský klid, zvednout se, popolézt...). Abych to uvedla na pravou míru a nevypadala jako superman :)
    Já taky nemám moc sílu, ale po skoro třech týdnech poctivého cvičení se začínám pochopitelně aspoň trošku zlepšovat - ještě aby ne.
    Tak díky a taky Ti přeju krásný Vánoce :)

    ReplyDelete
  3. Jsi opravdu moc šikovná,

    myslím to posilování, cvičení, běhání,

    já stíhám tak akorát běhat.

    A teď jsem navíc onemocněla.

    Pěkné vánoce, a ať se Ti daří zvládnout školu , ať jsi spokojená, prostě vše nej...
    Lama

    ReplyDelete
  4. Lama: neboj, nemoc brzo prejde a zase zacnes behat, drzim Ti palecky a taky preju jen to nejlepsi do dalsiho roku. A zase si prosim uvedom, ze nechodim do prace - "akorat" se ucim a staram o domacnost, takze si muzu aktivity rozlozit, jak chci. To je obrovska vyhoda.

    ReplyDelete
  5. Ahoj, moc ráda čtu jak válčíš. Docela mě to inspiruje a dokopává běhat a dokonce i závodit:o). Ale ke cvičení jsem se ještě nedostala, to opravdu nestíhám,no asi by se vešlo, jsem lenoch. Narazila jsem na tvůj blog až když jsi mi koukla do deníčku a od té doby je to mé pravidelné čtivo v práci:oD Doma net nemám. Možná jsem ráda, že o svátcích tolik psát nebudeš, ale to proto, že bych po nich jen četla a nepracovala :oD. Krásné svátky všem a hodně úspěchů i při běhání. Zuzka

    ReplyDelete
  6. Fíha, to jsem vážně moc ráda, že Ti takhle zpříjemňuju chvilky v práci a dokonce Tě motivuju... nevím, jestli si to zasloužím. Tak po Vánocích snad zase začnu psát víc, uvidíme, jak dopadne hlasování :)

    ReplyDelete
  7. Ze te nic neboli? Zacni si pridavat:-)
    Krasne a klidne Vanoce, at te ten sport hlavne bavi...

    ReplyDelete
  8. Dekuju :) Po vcerejsim posilovanicku uz me zase boli :) Taky preju krasne Vanoce a vsechno nej do noveho roku.

    ReplyDelete
  9. Ahoj, narazila jsem na Tvuj blog via Bodyrock.tv a zajimalo by me kolik Ti je, kde bydlis (napr. Praha) a cim jsi. Nemas u sveho blogu informace o sobe? Neboj, nejsem uchyl, bydlim v USA a jsem holka. Bavi me cist Tvuj blog a chtela jsem vedet neco vic o Tobe.

    ReplyDelete
  10. Taky nejsem uchyl a taky si myslim ze mas hezky blog...;-) Doklikal jsem se sem z MyTreneeku. Na kazdodenni prispevky se vykasli, pokud to nestihas. Spousta lidi dela tydenni shrnuti a spousta lidi (ja) nezvlada ani to...

    ReplyDelete
  11. Majk: mozna se zase pokusim je psat, viz dalsi prispevek na blogu (za chvili ho snad napisu:) A diky :)
    Anon.: to ze tvrdis, ze nejsi uchyl, nic neznamena .) Informaci se o me da najit vic, nez bych rada, vetsina z nich primo tady na blogu. Jsem z Prahy a myslim, ze po precteni par prispevku je evidentni, ze studuju a cekaji me zaverecne statnice :) Doufam, ze to nevyznelo moc hrube, nemyslim to tak :)

    ReplyDelete
  12. Hrube to nevyznelo ;-) Poridila jsem si take konto na My Treneeku (doposud jsem vsechny treninky logovala na Sparkpeople.com) a zajimalo by me jak si Te muzu pridat za "frienda." Moje uzivaci jmeno na My Treneeku je JanaF. Zkousela jsem na Tve strance najit neco jako "add as a friend" a hledala jsem s0cketku ve vyhledavaci My Treneeku ale bezvysledne :`-(
    Jana z LA.

    ReplyDelete
  13. jsem tam jako bugik. A ma to nejaky prakticky efekt, ze tam budeme takhle spojene? :)

    ReplyDelete
  14. Aha, tak asi nema. Promin.

    ReplyDelete