18.1. - Intervaly / Interval Training

by January 18, 2010 4 comments
Ač mi někteří radí, intervaly neběhat, běhám je. Proč? Baví mě to, víc lidí mi doporučuje je běhat, než neběhat, a má to výsledky. Ale hlavně mě to fakt baví :) Pravda ale taky je, že objemy mi skutečně asi docela chybí. Ovšem přece nemůžu běhat jen samé delší trasy, to by moje nohy brzo protestovaly, musím hezky postupně. Dnešní intervaly jsem zvládla podle plánu naprosto v pohodě, ještě jsem měla rezervy. Ale co se týká delších tréninků, už teď vím, že to rozhodně tak hladce nepůjde, problém bude s rychlostí, ale to už jsme tu řešili. A možná i se vzdáleností, to se ještě uvidí.
trénink
Intervaly 5x400m za 2:09, 2min meziklus
strava
Moc. Moc. :/ :)
Even thought there are runners who don't recommend me interval training I run it. Why? Because I enjoy it, it's fun, there are more runners who recommend me interval training than those who don't and I can feel some results of this training. However the truth is that the quantity of kilometers I've run is low.
Interval training that I ran today was great - I was able to handle it exacly as I should according to my training plan.
training
Interval training 5x400m in 2:09 each, 2min slow run inbetween
nutrition
A lot today :/ :)

4 comments:

  1. čtyřstovky v tomto počasí ve dvou minutách, hezké!

    ReplyDelete
  2. :) Dik, dneska odpoledne se snad konecne dostanu k nejakemu zaznamu sem zase...

    ReplyDelete