Testovací běh

by February 11, 2010 2 comments
Odhodlala jsem se to risknout a vyběhla jsem. Počasí příšerné - pět pod nulou, silný vítr, zataženo, namrzlo... ehm, hlavně udržovat sval v teple. Tak to se moc nepovedlo :) Běžela jsem, tedy prodírala se závějemi nebo bruslila na ušlapaných kouskách cesty, tentokrát bez pulsmetru - odpoledne jsem ho měla v plánu reklamovat, tak ať jim ho tam nesu suchý. Odhadovala jsem tep něco nad 75%, ale celkem pohoda. Nechci to zakřiknout, ale zatím to vypadá dobře. Problém se neozval a zatím stále mlčí, takže doufám, že jsem zdravá jako rybka a o víkendu mě čeká 10km karnevalového běhu v Mnichově :) Možná. Ještě si to rozmyslím. Ale jestli se noha neozve, seženu masku a nebude úplně nejhorší počasí, ráda bych si ho zaběhla.
Před obědem jsem strávila několik desítek minut hledáním účtenky od mého milého Suunta. A hádejte, jak to dopadlo. Nemám ji. Takže z reklamace prozatím nic nebude :) Mám v celém baráku jen dva šuplíky, kam si dávám účtenky, jsem si jista, že jsem si ji schovala, jsem si jista, že nikdy nedávám účtenky jinam. Ale není tam. Prostě binec :) Nevadí, v podstatě je ještě použitelný, na ty chybky už jsem si zvykla...

2 comments:

  1. V jednom obchodě jsem vyslech rozhovor o reklamaci bez účtzenky a paní prodavačka říkala ,že poku pán bude vědět datum kdy tu věc kupoval tak mu reklamaci přijmou.
    .radek.

    ReplyDelete
  2. Diky, ale o tom taky nemam ani poneti :) Je to fuk. Mne jsou ted tyhle detaily docela ukradene. Funguje, nefunguje, hlavne, ze mam cas a zdravi behat :)

    ReplyDelete