Letní brigáda / Summer job

by March 29, 2012 1 comments
Moji milí čtenáři,
ocenila bych vaši pomoc. V létě bych ráda odjela zhruba na 3-4 týdny někam, kde bych od rána do večera mluvila anglicky. Cílem je intenzivně procvičit angličtinu a neutratit za to moc peněz :) Takže jsem připravena pracovat :)
Prosím, pokud máte nějaké nápady, tipy nebo zkušenosti, dějte mi vědět. Ráda pošlu životopis, jen ho nechci sdílet tady na blogu.
Jsem ochotná pracovat téměř kdekoliv, rukama, hlavou, nebo obojím. Jsem komunikativní, veselá a optimistická, vytrvalá. Ráda se naučím něco nového. Jsem IT specialista (magisterský titul, specializace na UNIX) a certifikovaná osobní trenérka fitness a BOSU. Dokážu si představit práce od sázení stromů, přes sportovní kempy, až po akademickou sféru.
Pokud mi bude zaměstnavatel ochoten zajistit ubytování, stravu a ideálně dopravu, není pro mě problém pracovat zadarmo. Jinak potřebuju vydělat alespoň na pokrytí výdajů. Kvůli alergiím nemůžu pracovat se senem a zvířaty. Odmítám zpívat, tančit a nebo být nahá :) A potřebuji nekuřácké prostředí :)
Děkuju!

My dear readers,
I need to ask for your help. I want to get out of Prague and Czech country for a few (3-4 optimally) weeks at summer and go to somewhere I would speak English 24/7. The point is to practice English intensively and not to spend a huge money for it :) So I'm ready to work :)
Please ifyou have some tips or recommendations contact me. I can provide the CV - I just don't want to share it through the blog.
I'm able to work hard and almost anywhere. I can work by hands or by my head (or both:). I'm communicative, optimist and cheerful, persistent. I like to learn anything new. I'm IT specialist (master degree, UNIX systems specialization) and certified personalfitness trainer. I can see me anywhere from the tree planting over sport camps to academic sphere.
I need to pay my travel expenses, accommodation and food - so I can work for money that would cover these or for free if these are provided to me.I can't work with hay (seno in Czech) and animals because of allergy and I refuse to sing, dance or being naked :) And I need a non-smoking environment :)
Thank you!

1 comment: