Prostě jaro / Simply the Spring

by May 03, 2012 4 comments
Mám toho teď zase maličko víc a tak jsem trochu nestihla psát. Ale už je na čase. V duchu hesla "lepší něco než nic" to vezmu alespoň heslovitě a obrázkově - posledních pár dní :)



Jahody k snídani, vůně mokrého prachu na cestě, luxusně měkké a teplé světlo po východu slunce, sympatický cyklista starostlivě kontrolující, jestli jsem v pořádku, když jsem těsně za ním brzdila smykem po tom, co mu cestu zablokovalo auto, úplně celá duha, doručené nové knížky o bosoběhu, zajímavá práce, zajímavá nabídka práce, možnost vyběhnout z práce ještě za sluníčka, vítr ve vlasech po cestě na kole, křeč v chodidle v bazénu, ploutvičky na nosiči, opálená kůže, tři hodiny tréninku v pracovním dnu a ještě hodina přesčasu levou zadní, tři mouchy dvěmi ranami (na plavání na kole a geniální plánová převozu sportovních/civilních věcí z/do práce), výlet za rodinou, teplý déšť, pomoc přátelům, nápomocní přátelé, neoficiální závody na cyklo stezce, ohromně kvákající žáby, zajíci a bažanti znenadání se zjevující před kolem, kachny a kačeři ostražitě čekající, jestli se jim vyhnu, první pokus o běh po delší době, zatím v botách.



Prostě dokonalé, krásné, všemi smysly ochutnané jaro!


I'm a little bit busy again in these days so I didn't publish anything for quite a while. In the spirit of the motto "half a loaf is better than no bread" there are some headwords of last few days:



Strawberries for the breakfast, awesome smell of the wet dust of the roads, luxury and soft light just after the sunrise, sympathetic cyclist checking if I was OK after I broke in the skid after some car unexpectedly blocked his way, complete and perfect rainbow, interesting job, interesting job offer, the possibility to run/walk from the job when the sun still shining, wind in the hair when riding bike, foot cramp in the pool, fins on the bike carrier, suntanned skin, cool three hours of training in the work day even with the hour of overtime, three birds with one stone (bike ride to the pool and genius movement of sport/civil clothes from/to work), trip to visit the family, warm rain, helping to friends, accepting help from friends, unofficial bicycle path races, enormously croaking frogs, rabbits and pheasants suddenly appearing just before my bike, ducks watchfully waiting if I get round them, first try to run after a long time (in shoes for now).


Just a perfect, beautiful, tasted by all sences - spring.


4 comments:

  1. Taky mi nejde dělat pěkné panorama. Hlavně že na to mám ve foťáku program. :-) Ale jinak moc pěkná duha.

    Mám chuť na jahody. :)

    ReplyDelete
  2. Ja to fotila telefonem a tak nejak narychlo jsem to splacala rucne :)
    A jahody si dej! :) Ted jsem akorat byla koupit dalsi...

    ReplyDelete
  3. Až budeš mít přečteno, tak dej vědět zajímavé informace a poznatky o bosoběhu, nejlépe s vlastní zkušeností. Já osobně si nedovedu představit, že bych běhal bos - jak po trávě, tak někde po silnici - bojím se včel a podobné havěti a zároveň mám citlivé nožičky na asfalt,kamínky, klacíčky apod. :) Harry

    ReplyDelete
  4. Harry: To mame vsichni! :)) Jedno z hesel autora knizku je: "Nesnasim bolest. Kdyz to boli, je jasne, ze delam neco spatne." Takze doufam, ze to pujde relativne bezbolestne :)

    ReplyDelete