Challenge mažera - den 3

by March 26, 2013 8 comments

Ráno fyzio a výběh na přivítanou sluníčka, který se ale nějak nedostavilo :-) tak jako tak parádní pocit korunovany sledováním výhry proutnika Tigera v golfu u snídaně a ještě před práci pedikura a masáž chodidel. Správně úderné ráno!

8 comments:

  1. Měla jsi jet s námi do Bratislavy, spali jsme tady: https://maps.google.cz/maps?q=bratislava,+%C3%BAdernick%C3%A1&hl=en&ie=UTF8&sll=50.747514,14.988282&sspn=0.893281,2.705383&brcurrent=5,0,0&hnear=%C3%9Adern%C3%ADcka,+85101+Bratislava-Petr%C5%BEalka,+Slovakia&t=m&z=16

    :-)

    ReplyDelete
  2. :) jak koukam na tu silnici na obrazku.. tak si rikam, jestli jsi pri masazi chodidel byla na miste, nebo to bylo takove pojmenovani behu naboso po te ceste? :)
    mas pravdu.. nejen zima, ale slunicko se schovava tedy ani nevyleza.. je potreba se delat mazeru a uzivat si ji!!
    Zasel jsem hokkaido dyne:), rajcata uz vylezaji, melouny taky.. bude to radost az je budu sazet!:)

    ReplyDelete
  3. Advid: My mely jet s holkama do Drazdan, ale protoze jsme si to pocasi predstavovaly trochu jinak, zustaly jsme doma :D A vubec nelituju :))

    Honza: Nee, byly -4 rano, mela jsem petiprstaky :)) Hmm, hokkaido je vyborna! A melouny se daji pestovat i v cechach? :-o to koukam!

    ReplyDelete
  4. No nam melouny jedou v lete o106 (ve skleniku), ale hokkaido se to moc nepovedlo. Jenomze to bylo spatne vyseto, letos se uz vi (tchyne vi) jak na to. Ale melouny jsou rozhodne lehci nez banany. Ty jen tak nekdo neumi. My jednou za dva roky jo :o)))
    Jinak teda ty Tvoje behy v 5 rano... holka me z Tebe dycky jima zima jenom to ctu (proto jsem tu asi tak dlouho nebyla) :o))))

    ReplyDelete
  5. Tebe? Nevěřím! Co ta fotka ze zasněžené Prahy o polední pauze na FB před pár dny? ;)

    ReplyDelete
  6. :o) To nebyla poledni pauza, aneb rano 7:30, coz je rozhodne snesitelnejsi nez 5:00 :o) Navic ja mam vlnene ponozky a Mizuna, to je jina nez V5F. Ale mas pravdu, nenecham se odradit! Ani ja! A dekuju za poctvive zapisovani Mazery - udelala jsem si vlastni mazeru z toho, ze si budu cist ty vase!

    ReplyDelete
  7. nikie: To je jen otazka pohledu :) A ponozky jsem mela taky ;) Ja naopak vzdycky s udivem koukam na tve logy, fotky z zapisky...!

    ReplyDelete
  8. Rozhodně vlněné ponožky a spoko nožky :)

    ReplyDelete