Změna je život - kam v létě?

by February 14, 2016 6 comments
Občas, když mám pocit, že se všechno daří, sebevědomí a naběhané kilometry rostou, naplanuju si závod. Slíbím účast, koupím startovné, pokud je potřeba i letenky a ubytování.... A občas to vyjde. A občas ne. Nemůžu chtít, aby vždycky všechno vyšlo. Může mě to fakt hodně mrzet, ale to je tak všechno. Ne, vlastně není. Mužů místo toho naplánovat něco jiného :)
A tak se stalo, že jsem odeslala email, jestli by bylo možné místo Brightonskeho maratónu běžet jen desítku. A že Prčice jsou letos v Prčicích. Z nuly zaběhnout maratón za dva měsíce a měsíc na to 72km, to není nic, do čeho bych se chtěla pouštět. Chci si věci užít. Takže plán se změnil.
A presmyslim o náhradním cili pro letošek, někdy později, v létě. Máte nějaké tipy na zajímavé akce? Zatím jsem našla Horskou výzvu, Maratón Českým Rájem, Jesenicky (půl)maratón. Víte o něčem dalším, v délce od půlmaratónu po Prčice (72km), ideálně nějakou krásnou krajinou? Když to bude delší, asi spíš placatější, kratsí může být i s velkým převýšením....

6 comments:

  1. Zkus 10 Lužických sedmistovek (10L700) Krásný závod - dvě etapy 65 a 43 km. Dá se běžet i jedna etapa. Super lidi a organizace, krásná příroda, pěkné kopce :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. To vypada zajimave! Je to teda krutarna, podobny termin i profil asi jako Jesenicky maraton, urcite bych dala jen jednu etapu a asi tu kratsi. Uvidim na zacatku leta, jak mi to pujde a jak se mi bude chtit :) Ale treba to vyjde, diky za tip! At to beha!

      Delete
    2. Pokud manželka konečně překoná prokrastinaci, mohla bys mít brzo čerstvé informace z loňského ročníku. ;)

      Delete
    3. :D To ma tedy sloni pamet, ja uz bych po tolika mesicich po zavode ani nevedela, ktery to byl. To je ostatne duvod, proc pisu tenhle blog :))

      Delete
  2. Tady nepomůže sloní paměť. Pomůžou výpisky v sešítku. :))

    ReplyDelete