Tyden 25-26

by August 06, 2017 2 comments
Pondeli

Ryma se vyznamne zlepsila! :)

Byl to akcni den - rano sbalit, na postu, objednat mamku na fyzio a odlet domu. Vstavali jsme v 6h rano (vecer pred tim jsme do 11h vyklizeli chodbu), protoze v 7:30 uz nastoupila ceta delniku a zacali bourat koupelnu a zachod. Nechapu, jak jsem to vsechno mohla stihnout a jeste jsme se zvladli projit z Johari pul hodinky venku. Zazrak :)

V letadle jsem spala, odpoledne jsem jen vybalila a zase spala. Na utery jsem spala skoro 11h pres noc. Asi unavena z te nemoci.

Utery

Vzala jsem si z prace jeste volno, abych si odpocala a dolecila se. Takze pohodicka, sepisovala jsem co vsechno musime nakoupit jeste pro Zoe (jen vyber postylky mi zabral 3h!). Vecer jsem autem zajela na jogu, stejne se tam jen protahujeme a to jsem potrebovala jako sul.

Klasicky syndrom sportovce, co nemuze sportovat - objednala jsem si aspon knizku o cviceni po porodu :D





Streda

Venku 16 stupnu a prsi, takze jen autem nakup a kratka prochazka. Ale konecne se citim zdrava! :)

Ctvrtek

Asi jsem konecne prisla na to, jak spat bez toho, aby me budily bolave kycle (porad boli, ale ne tolik). Hezky to shrnuje tenhle obrazek (taky mi to nekdo mohl rict driv :D):


Odpoledne prochazka. V krku se mi znova udelal ten bilej bolak, tak jsem ho znova vyhanela kloktanim a spejli s herbadentem - uspesne.


Patek

Uklid, odpoledne prochazka.

Sobota

Dneska jsem vyrazila na cele dopoledne obhlednout kocary, autosedacky etc. Kdybych to tu mela rozepisovat, byl by to blog na uplne jine tema... suma sumarum: Pred par tydny jsem si rikala, ze neni potreba to hrotit a proste neco koupime a je to. Jenze... pak jsem zjistila, ze ne vsechno spolu tak nejak funguje (autosedacka s autem a mezikusem zvanym ISOFIX, autosedacka s kocarem, kocar na beh s boudickou na lezeni pro novorozence...). A protoze doma mame fakt malo mista, nechci mit dva kocary, nechci mit zbytecne postylku na noc a na den... nakonec to vzalo fakt hodne casu zkoumani, ale snad to mam tak nejak vymysleno (taky diky Peggy, ktera mi doporucila kocar a trpelive odpovidala na vsechny me otazky).
Kdyz se vratime zpatky k tematu - uz za dopoledne jsem zvladla 10 000 kroku :) (A kocar nemeli a pry nikde nemaji, jedine online.)

Nedele

Dneska spis odpocinek, kratka prochazka, nakup... venku je ted fakt moc pekne, tak akorat - kolem 20 stupnu, obcas svezi destik, obcas slunicko. Mela bych zacit zase nejak cvicit...


2 comments: