1 October 2017

Tyden 33-34

Prumerny denni pocet kroku se mi zase trochu snizil na cca 6 000. Snad to brzo zase vytahnu nahoru. Pricin bylo trochu vic:

  • Vratil se pocit nevolnosti z prvni pulky tehotenstvi (nastesti jen pachut v puse a nechut k jidlu). Na konci tydne uz to bylo trochu lepsi, tak snad to byla zase jen prechodna vlna. Urcite malicko pomaha jist vic Gavisconu. Asi nepomohlo vysadit tabletky zelezo & kyselina listova, vracim se k nim zpet.
  • Moje hyper-mobilita se zkratka promenila v super-hyper-mobilitu. Jak si lehnu a usnu, telo se uvolni a evidentne se mi posunou kosticky jinak, nez by mely drzet. Takze to zacne bolet, vzbudi me to a ja vim, ze je potreba se otocit na druhou stranu. Behem otaceni mi vetsinou naskoci zpatky (je to dost silene lupani kolem kostrce a panve). A tak se to deje 10-20x za noc...
  • Ukazuje se, ze kazdodenni cviceni tehotenske jogy je sice prijemne, ale vede to k bolestem kycli v noci, kvuli kterym se neda moc spat. Jogu jsem tenhle tyden tedy necvicila - a bolesti mizi (nahrazuje je bolest beder :). Zkusim ji zase cvicit, ale jen treba 2x tydne.
  • Zacinam byt nejaka lina a nic se mi nechce - dokopat se aspon k jedne prochazce denne je az az. S tim aspon muzu neco delat, to je jen o hlave.
  • Zacalo mi obdobi ruznuch kurzu a stale jeste pracuju (jeste pres 2 tydny) a skloubit pracovni dobu, dostatek spanku a jidla, 2-3h dlouhe kurzy, odpocinky kdyz se mi udela slabo (nizky tlak) a k tomu jeste prochazky obcas moc nejde.


Tak to by byly vymluvy.

Ale jako obvykle, vlastne je vsechno skvele! Normalni pocity, nic zasadniho. Tezko si prat neco lepsiho! :)

0 comments:

Post a Comment