14 October 2017

Pauza

Neni co psat! Porad se vlastne stastne placam kupredu, porad mam divnou chut, porad me boli kycle a panev, porad se snazim chodit, porad je mi spatne, kdyz to prezenu a porad se tesim, az zacnu behat. A porad si nestezuju, protoze je to vsechno uplne normalni a vlastne pozitivni: Divna chut znaci dostatek dulezitych hormonu, bolave kycle a panev taky. Unava neni nic prekvapiveho, kdyz vezmu v uvahu, kolik energie navic denne vynalozim nejen na to se hybat s krosnou na brise, ale i ze me telo vlastne pracuje za dve tela.
Uz vas nebudu nudit dalsimi prispevky, dokud zase nebude o cem psat :) Drzte palce a brzo se snad zase ozvu, jak to jde s tim behem ;) :D

8 comments:

  1. Palce samozřejmě držíme :-)

    ReplyDelete
  2. Porad te ctu i kdyz nekomentuju a porad drzim palce!

    ReplyDelete
  3. Pauzu si klidne dej, ale nikoho nenudis, sledujeme te a fandime!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to porad to same dokola, mne to prijde uz docela nudne :)) Diky!

      Delete
  4. Drzim palce.. Ale to je zaklad vsech ultra..:).. jsou obcas takove "okamziky":), kdy se zdanlive nic nedeje a trvaji vetsinu zavodu..:).. Ale je to o to krasnejsi, ex-post.. kdyz je to stastne za nami..
    Vsemu zdar! Ultra zvlast! 12:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, je to hodne podobny. Zdanlive se nic nedeje, jen cloveka vsechno boli :D Ale ve skutecnosti se kazdou minutou premistujeme k cili. Akorat ja nemam jak odstoupit uz :))

      Delete