Podzimní procházka

by November 04, 2009 12 comments
Tak dneska jsem poprvé na procházce nelitovala, že neběžím. Byla jsem vděčná, že se můžu schovat pod deštník, protože lilo jako z konve :) Ale bylo krásně, tak jsem to pro vás zvěčnila.








12 comments:

  1. Prokopák je vždycky super !
    I když prší - člověk se nemusí ohlížet po psech, to se páníčkům nechce ven.

    ReplyDelete
  2. Koukam, ze jsi mistni :) A hlavne ty barvy, fakt krasa dneska...

    ReplyDelete
  3. Už jsem to, myslím, někde psal, Prokopák Pražákům fakt závidím.

    ReplyDelete
  4. Ale ne všichni pražáci mají Prokopák...

    ReplyDelete
  5. Pulec: muzes nekdy zajet a Prokopak bude i Tvuj :)

    ReplyDelete
  6. Tys pokušitel :o) Ale ne, tam to musí být jak na Václaváku a znáš mě...
    V sobotu mi Eva ukázala novou trasu, tak se spokojím s ní. Sice je hodně do kopce, ale nejsou na ní žádní pejskaři. Tedy jednu paní jsme potkaly a já si na mou duši myslela, že venčí srnku!

    ReplyDelete
  7. Kdyz neni 25 jasno a nedele odpoledne, tak tam skoro nikdo neni. Klidne se na nekdy muzem domluvit :) Za tyden mam v planu zase poprve vybehnout ven :)

    ReplyDelete
  8. Jjo, tady tudy taky beham hodne casto, ty zkroucene vrby kolem dalejskeho potoka jsou moc pekne.., znas to jeste potom za zastavkou Praha Holyne? V tom kopecku i podle trati jsou neuveritelne malebny mista..
    2 pulec: M., Malo lidi v tehle casti, zadny vaclavak! Aspon pokud jdes mimo asfaltku Reporyje stodulky a mimo nedeli odpoledne..:)

    ReplyDelete
  9. 12HonzaDe: Tam to znam jako sve boty :) Je tam spousta krasnych cesticek. Stejne tam ale beham jen vyjimecne, protoze na nekterych mistech se docela bojim - clovek tam za cely den nepotka ani nohu, siroko daleko jen les a opusteny baraky... ale je to tam moc hezky.

    ReplyDelete
  10. Jezis, to je krasa!!! Fakt mi Cechy chybi. Jana z LA.

    ReplyDelete
  11. Mno vidis. A je se chci odstehovat... :) Nee, jako Prokopak i jina mista jsou fakt krasna a jestli se fakt odstehuju, tak mi budou chybet. Ale na skoro kazdem miste je neo krasneho, ne? Nekde vic, nekde min.

    ReplyDelete