Rychlozapisky

by October 06, 2012 2 comments
Ve stredu jsme se vydali za kulturou - na obed jsme zasli do podniku, ktery je otevreny uz od roku 1892 a serviruji tam porad to same: pie & mash, tradicni jidlo londynske pracujici tridy :) Strasili me, ze to bude jako ze skolni jidelny. Jake nakonec jidlo i prostredi byly, to radeji po britsku diskretne vynecham :) Uhore v rosolu na zaver jsme vynechali, toho pry nedokazou pozrit ani oni :) Uz jsme domluveni, ze jim privezu z Prahy tlacenku...

Dnesni trasa behu o poledni pauze se skutecne povedla: St Paul's katedrala, London Eye, Big Ben, Westminsterske opatstvi, St. James's Park, Buckingham palace a zpet :)
A po ceste zpatky jsem uplne poprve potkala taky uplne boseho bezce! Kriceli jsme na sebe a mavali jako pomateni, byl to zazitek :)

V nedeli me ceka 7 hodin dobrovolniceni. Prihlasila jsem delat dobrovolnika na pulmaratonu, ktery se bezi za barakem. Nejak jsem ale prehledla, ze je k tomu pridruzeny i ultramaraton… takze mam stanoviste na 30. km, kam budu muset asi autobusem :)) Ale pry je to moc krasne misto, tak jsem zvedava :)

2 comments:

  1. No tradicne jsi me dostala.. veta prehledla jsem .. 30.km.. urcite to bude fajn, tesim se na popisky a kdy se vlastne prihlasis na nejake ultra? Ted budes mit postupne nabehano, psychicky super.. takze brdska? MSF! 12:)

    ReplyDelete
  2. Mno vcera jsem udelala rekord - 8km jsem na boso jeste nedala. Ale k ultra to ma teda sakra daleko :)

    ReplyDelete