999 km

by December 30, 2015 13 comments

Tak mam velke dilema! Byly jsme dneska na vybornem behu, nebo ono to spis bylo horolezeni, s Ivou a se segrou. Mno a po navratu jsem ze zvedavosti koukla, kolik km teda letos mam. Devet set devadesat devet celych a ctyricet devet desetin :D 999.49! Zitra rano uvidim, jestli se mi bude chtit zase jit behat. Ted jsem byla 6 dni za sebou, mozna bych si mohla odpocinout. Kazdopadne mam z toho asi dnes legraci na cely den :)
Todays fantastic run (or maybe more mountain climbing) with Iva and my sister. After the run, I checked how many km do I have this year. 999.49! :D I'll see tomorrow if I feel that I might run. No pressure :) Anyway, funny number :)

Obcersveni pro bezce :) / Refreshment station :)










13 comments:

  1. 999 je lepší než 1000 a něco :-)

    ReplyDelete
  2. to je krasny cislo!!! drz se!!!

    ReplyDelete
  3. Tucnak: Asi to tak necham, protoze dneska vybaluju, peru a tak. Od behu si odpocinu a zitra muzu zase jit - jak na novy rok, tak po cely rok :)

    Nikie: Diky, drzim! :)

    ReplyDelete
  4. 999 je ďábelsky krásný číslo - kdybys to tak chtěla, nepovede se to :) Tak ať to příští rok běhá a přání se plní :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik :) Ty jsi ale taky sakra blizko zajimavemu cislu :D

      Delete
    2. Pořád váhám, zda tam ty 2km dotlačit :) 1111,1 má taky svoje kouzlo :)

      Delete
  5. Pekny! Co bych za to letos dala... Ale chudaci srnecci - budou mit ted hlad :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ze jo, samu me to prekvapilo, kolik jsem toho letos nabehala. Srneckum jsme neco malo nechaly ;)

      Delete
  6. :).. nerikal jsem to? :)
    teda, jeste, ze ja ten prokopak tak znam!:)
    Doufam, ze jste neco nechali pro zviratka!!
    Vse nej a at se dari! 12:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vzpomnela jsem si na Tebe :D Ale 500m mi chybelo k absolutni dokonalosti. Ale nedokonalosti jsou krasne ;)

      Delete
  7. Paráda. Tak ať máš rok 2016 přinejmenším stejně vydařený.

    ReplyDelete
  8. Dobrý den.

    Možná Vás zaujme tato běžecká výzva.

    V sobotu, 25. 6. 2016 v 16:00 odstartuje z Obřího dolu v masívu Sněžky, nejvyšší hory v Čechách, štafetový závod běžeckých týmů „Sněžka-Praha 2016“.
    Název již prozrazuje, kam běžci zamíří. Přes kopce, po cestách třetí třídy a necestách třídy čtvrté se všichni členové týmu postupně, několikrát vystřídají, až dorazí do cíle na 197km vzdálené nábřeží Vltavy v pražské Troji.
    Závod má časový limit 24 hodin a tvoří jej 20 úseků o délce 8-12km s pevně danými místy předávání štafety, kde rozhodčí dohlížejí na předávku. Týmy se skládají ze 7 členů v kategorii Normál, nebo z 5 členů v kategorii Hardcore nebo 3 členy v kategorii Ultra. I když se běží „dolů z kopce“ běžci na trati celkově nastoupají 2253 výškových metrů a sklesají celkem 3014 metrů.
    Za řevu lvů z blízké ZOO běžec vítězného týmu protrhne cílovou pásku následující den ráno. Vítězi loňského ročníku 2015, tým „Sedm statečných“ z kategorie Normal, vzdálenost uběhl za 14 hodin a 26 minut a tak zlepšili rekord tratě o 1 hodinu a 37 minut. Každý člen Ultra týmu zaběhne přes noc více než 60 km!
    Každý běžec, organizátor nebo člen týmu si z letošního odnesl nejen medaili, nebo tričko závodu, ale především neopakovatelné zážitky z této náročné štafety a pocit spolupatřičnosti. Pocit, který dokáže spojit běžce, kteří znají běh jen jako individuální sport, do týmu, který spolu dokáže i téměř nemožné, například běžet přes noc z Obřího dolu až do Prahy.
    Štafetový závod Sněžka-Praha je jedinečná kombinace týmově spolupráce při běhu, který je jinak čistě individuální sport.
    Více informací najdete na www.snezka-praha.cz, kde můžou kapitáni své týmy i registrovat.
    Přidáte se i vy? Těšíme se na startu v Obřím Dole na letošním ročníku 2016 :)

    ReplyDelete