Co se tu dnes deje? / What's going on here today?

by January 06, 2016 11 comments
Jako obvykle jsem vcera vecer sla do fitka na jogu. Obvykle je parkoviste skoro prazdne, ale vcera jsem projela zapadni cast az nakonec a musela jsem couvat zpatky, protoze se tam nedalo ani otocit. Co to dneska poradaji? Nejaky seminar? Jela jsem zkusit severni cast, tam posledni dve mista volna. Bohuzel v jedne rade. Zaparkovat dozadu a nechat tak jeste misto nekomu dalsimu - s obavou, ze po joze vylezu ven a me auto bude zabarikadovane nekym v druhe rade? Pff. Nez jsem tam zajela, prijel dalsi zoufaly cvicenec. Domluvili jsme se, mel koncit asi jako ja, slibil, ze za hodinu je pryc. Zajela jsem dozadu a doufala, ze nebude cvicit dyl nez ja :)
Otevru dvere do recepce, karticku v ruce, at rychle profrcim a neprijdu az tak moc pozde. Tam fronta az ke dverim! Jezkovy voci, co to ma znamenat? Kdyz jsem se dockala, ptam se, co se tu dnes deje, ze mi ani neprisel mail o zadne akci... A recepcni jen nevzrusene pravil: "Leden."
Lednova predsevzeti jsem nikdy moc nepochopila. Jsem uprimne zvedava, jak dlouho to vydrzi. Ne, ze bych to tem lidem neprala, to vubec ne - jen bych rada mela kde parkovat :D

When I went for my yoga session yesterday evening, gym parking that is usualy almost empty was absolutely full. I had to take one of the last two spaces and agree with the other guy that he would finish earlier - as he was parking in the second row and blocking my car. Spending such long time by finding a parking space, I was running late. I got my membership card ready to go quickly through the reception. When I opened the door, I had to stop on the spot - there was a long queue to the reception. What was going on? They must had organised a seminar... When it was my turn, I asked the receptionist. He replied very simply: "January."
I've never completely understood January resolutions. I'm honestly curious, for how long is this crazy situation going to last. Of course that I wish them all to stick with it and change their lives. But I want to be able to park my car there too! :D


11 comments:

  1. já ty předsevzetí teda taky nechápu, zejména od ledna .... tak ať je to parkoviště příště zas prázdný!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Ja tipuju, ze vetsine to do unora vydrzi...

      Delete
  2. Přesně tak si pamatují leden z dob kdy jsem hrával squash - vždy plno nových tváří a obsazené termíny :-) Ale lesy jsou pusté i v lednu - takže pohoda - klídek... Ať se v novém roce daří!
    R.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diky, Tobe taky! I bezcu pribylo - ale pravda, ze co se tyka obsazenosti na plochu, je to porad dobry :D

      Delete
  3. Ta první fotka je zároveň January 31. :-)

    ReplyDelete
  4. :).. ja to miluju!!
    Leden, cas novych tvari..:). A ja se tesim na ty, kterym to vydrzi .. no nafurt!
    MSF! 12:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jj, bylo by to krasny, kdyby to vsichni vydrzeli. Jen to parkovani :D

      Delete
  5. Zrovna včera večer jsem si toho všimla cestou z práce při čekání na bus-kde je výhled do proskleného (jiné měsíce prázdného) fitka. Všechny běhací pásy obsazené! Běžecký závod na pásech-napadlo mi nejdřív..ale teď vidím, že je to jen novoroční předsevzetí :) Zkontroluju stav za měsíc :)

    ReplyDelete