Tyden 15-16

by May 29, 2017 2 comments
Pondeli:

Predpoved na dnesek paradni, rano jsem dala TRX - to same, jako predchozi tydny. Jen si ho lehce modifikuju, trochu si hraju s poctem opakovani a serii. Kdyz nekdy zbude cas, rada bych si udelala vlastni sestavicku...

O poledni pauze jsem neodolala a vyrazila ven - prozkoumat dalsi park. A ukazalo se, ze zatim ten nejlepsi v okoli! Je to uzasna dzungle a ma strasne moc cest. Neni nejvetsi, ale pro me ted rozhodne dostatecny, mam co zkoumat :)








Utery:

Dneska zadne cviceni, protoze jsem od rana byla v kancelari a vecer na pracovni veceri. Aspon teda pozvanka byla na veceri. Prisli jsme do takoveho nobl podniku, kde pro nas u baru udelali takovy ohraniceny prostor a zacali tak kolem nas skakat a nalevat a nosit jednohubky. Tvrdosijne jsem je odmitala, protoze jsem si chtela nechat misto na tu veceri. Asi za hodinu jsem pochopila, ze to byla ta vecere! :D Jeste se mi teda povedlo ulovit asi 3 jednohubky, ale moc jsem se teda nenajedla :))

Ale vsechno ma sve svetle stranky: Kdyz jsem pak jela metrem domu, vubec mi nebylo dobre, protoze jsem proste mela hlad. Takze hned co jsem u nas konecne vystoupila, nez jsem se vydala domu, chtela jsem si neco koupit. Bylo celkem pozde a otevreny byl jediny obchod, takove indicka vecerka. Vlezla jsem dovnitr, koukla ke kase, tam mely vsechny ty klasicky cukrovinky... ale mela jsem chut na neco vic skutecneho, ne jen cukr s tukem v barevnem obalu. Tak jsem sla dal a najednou vidim velkou ceduli "Novinky" (Cesky!). Koukam na to, mela jsem chut se stipnout, jestli uz nespim. Tam nekolik regalu a v nich mouka, ocet, Znojemske okurky, Pribinacek, Piknik, ruzne konzervy, knedliky v prasku, ALPA, konska mast, Brynza... Eh?! Kolik casu ja stravila na Googlu hledanim, kde v v Londyne koupit normalni ceske veci. A mam to u metra! Zrovna sel kolem prodavac, tak se ptam, proc tu proboha maji ceske veci, je snad z Cech? (Rict mu, ze vypada jako Ind jako poleno, jak ho napadlo ceske jidlo, mi prislo nepatricne, tak jsem to zaobalila :) A on se na me podival, asi zvazoval, jak moc jsem na mol, protoze jsem fakt byla v totalnim soku. A rika, ze ne. Tak jsem patrala dal a ptam se, proc to tady teda maji. Povida: "Lidi to kupujou." Jakoby vubec nechapal, co je na tom divneho, jakoby bylo uplne normalni, ze kdyz si otevrene vecerku v Londyne na konecne metra, ze tam prece date cesky sortiment - co jineho? :) Budu tam muset zajit jeste nekdy ve dne, abych se ujistila, ze se mi to jen nezdalo. Ale toho Pribinacka jsem dalsi den k snidani fakt mela, takze to vypada nadejne.

Cviceni teda nic, ale naslapala jsem skoro 14000 kroku, takze dobry.

Streda:

Pani, ja fakt zacinam byt schopna normalne fungovat a uzivat si zivot! :D
Venku bylo krasne, tak jsem si neodpustila poledni behoprochazku a po ceste zpatky jsem si koupila pizzu - majitel se chvastal, jak je dobra, ze k nemu jezdi lidi i 30 mil. No, mel pravdu, fakt uplne dokonala.
V tom lese vzdycky myslim na to, jak je to tam uzasny a je mi uplne lito, ze tam nemuzete byt se mnou - tak jsem dneska udelala aspon video, urcite si pustte zvuk - obraz zase tak zajimavy neni :) Ale ty zvuky vsech tech zivocichu tam, uplne dzungle!



Ctvrtek:

O, pratele, zivot je krasny. Jidlo uz mi zase voni, venku je krasne, och. Vcera jsem normalne byla z toho vseho pohybu unavena :) Tak dneska jsem rano dala kolo na nakup - pekne postaru: bez helmy (normalne ji vzdycky nosim, ale dneska jsem v te euforii zapomnela) a s taskou na riditkach (do batohu se to vsechno neveslo a nosic musim jeste koupit). V 7 rano, jen v tricku a kratasech, slunicko, vonavy vzduch ve vlasech, bozi! A oproti predchozi jizte na kole nikdy ani znamky po nejakem nedostatku mista v brise, takze tezka pohoda! (Teda mela jsem prumer asi 13,5km/h... :D)

Patek:

Dneska jsem TRX zase vynechala. Mimochodem ho podeziram, ze ty kycle me boli hodne hlavne po tom, co delam vypady - a tech behem TRX udelam fakt hodne! Musim si to trochu upravit a nahradit to drepy...
Ale vynechala jsem ho z jineho duvodu: Potrebovala jsem k doktoru pro recept, zase bylo krasne... tak jsem tam zase dosla/doklusala. Byl docela hic a vyrazila jsem pozde, takze jsem vsechny kopecky dolu klusala a do kopecku sla - oproti jinym dnum docela v tempu (nesmejte se!:).
Dorazila jsem tam presne na cas, venku tropy a vevnitr snad jeste vetsi, takze ve chvili, kdy jsem vstupovala do ordinace jsem se zrovna cela orosila :) Doktor byl trochu v soku, ze jsem 'prijoggovala', uklidnovala jsem ho, ze vetsinou jdu a jen obcas si trochu poskocim a schovavala jsem nohy pod stul, aby si nevsiml petiprstaku. Pry at hlavne nejogguju na asfaltu, na asfaltu jen chodit. Ale jinak byl v pohode, vsechno jsme vyresili a ja si zase dosla (zpatky jsem fakt spis sla) domu.

Sobota:

Cele odpoledne chozeni v centru po parcich a kolem vody s potencialnim novym kolegou :) Skoro 23 000 kroku, to se pocita!

Nedele:

Desny. Uz jsem myslela, ze mam blinkani za sebou... az odpoledne se mi povedlo neco trochu snist, cely den uplne zabity.

2 comments:

  1. Občas se ještě některý den nevydaří, ale trend je jasný. Nejen bude, ale vlastně už je líp. Tak ať to pořád míří tímhle příjemnějším směrem.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Dik, snad jo. Obcas asi clovek udela par kroku vzad, ale v souctu snad mirim vpred :)

      Delete