Tyden 20-21

by July 03, 2017 2 comments
Pondeli

Pul hodinka TRX, dneska to slo necekane lehce. Vecer pochodovani v Ikea.

Utery

Od pondelka silene klesal tlak a kolem poledne prisla bourka. Cele dopoledne jsem byla dneska uplne mimo, naprosto neschopna se soustredit na cokoliv. Pak jsem si pospala, prisla bourka a bylo to lepsi, ale stejne jsem vecer zastavila auto v garazi o zed - porad jsem mela pocit, ze tam jeste mam misto :) Nastesti se jen otiskla zmokla znacka na zed a nic jineho se nestalo :D

Odpoledne jsem 3h montovala policky z Ikea, byla jsem uplne vyrizena, zpocena a obalena pilinama, ale spokojena :) Vecer jsem mela prvni tehotenskou jogu, bylo to neco mezi skupinovou meditaci, tai-chi a fyzio resety, rozhodne nic ke zpoceni, velmi uvolnujici.

Streda

Narocny pracovni den, zadne cviceni, ale Ikea (zase). Jsem si to sice zmerila dobre uz napoprve, ale nakonec jsem koupila jiny kus, nez jsem mela v planu a nevsimla si, ze je vetsi... takze D stehoval 40kg kus zase zpatky do auta (v pondeli v 11 vecer ho stehoval z auta). No jo, jenze kdyz jsem to vratila a sla koupit jiny kus, ukazalo se, ze kvalita je mizerna a musela jsem na miste vymyslet jine reseni. Mno a hadejte co - soucasti noveho reseni byl ten kus, co jsem prave vratila. Takze D stehoval z auta ten samy kus, co v pondeli vecer a co pred 3h do auta... Zlaty muz :) Takze uz mam vsechno, co potrebuju, ale musim vratit jeste jeden kus (jen 30kg tentokrat), co jsem koupila v pondeli, protoze uz nezapada do noveho planu :D

Ctvrtek

Konecne jsem se dostala ven :) Uz to ale fakt nemuzu nazyvat behem, je to zkratka chuze prokladana slapanim zeli. Ale snazim se aspon to zeli slapat, i kdyz vypadat jako totalni trouba, protoze to hodne pomaha na zada. Bohuzel me zacalo bolet koleno, citim to od kycle az k lytku - ITB, evidentne to souvisi s tou moji vyklavou panvi. Objednala jsem se na pristi tyden k osteopatce.

Patek

Mela jsem mit TRX, ale nedoslo na nej, protoze jsem prilis nadsena z ostatnich veci :) Radeji jsem zase 3h montovala dalsi kus nabytku z Ikea. Uz zbyva jen jeden kus a je to! Me to tak bavi :D

Do toho jsem vcera konecne dostala knizky o fotografii a o Bitcoinu a tak jsem nevedela, co cist driv a vzdycky po par strankach jsem to prostridala :) O vikendu se urcite vydam ven a vyzkousim fotografickou teorii, co jsem se naucila dneska :)

Ja jsem vzdycky moc rada fotila, ale nikdy jsem na to nemela poradny fotak. Nejdriv nebyly finance a pak jsem mela pocit, ze nemam cas... ale tak casto jsem mela v hlave, jak by ta fotka mela vypadat, jenze kdyz to na tom starem kompaktu nemuzete nastavit, tak to proste nevyfotite... A tenhle tyden jsem mela nejakou dobrou karmu - kamarad mi venoval (za flasku whiskey a melouna) sice hodne starou, ale porad dobrou, zrcadlovku, 2 objektivy, stativ, dalkovy ovladac i stinitko proti slunci... (doufam, ze mi rozumite, nemam tu terminilogii jeste :D). Takze ted uz muzu nastavit vsechno, co chci a fotit presne tak, jak chci! Jediny zadrhel je, ze to neumim :))

Na jednu stranu si rikam, ze to zase tak komplikovane byt nemuze, na druhou stranu mi z toho jde hlava kolem. Vsechno to nachystat a nastelovat mi trva veky: rozmyslet co vlastne chci a jak toho asi dosahnout, objektiv, stativ, rezim, namacknout a rychle zacit drzet jiny cudlik a do toho kroutit koleckem... to proste trva a kdyz jsem konecne pripravena, uz je vetsinou davno pozde, racek odleti a tak. A na automaticky rezim to zase vetsinou neda takovy vysledek, jak bych chtela - a kvuli tomu jsem si prece neporizovala takovy pekny fotak. A co vyfotim, tak houby vim, jestli je to OK a nebo jestli jsem to nastavila blbe... - dokud si nesednu k pocitaci a nenahraju to tam. Z tohohle pohledu je to zatim fakt komplikovane a vubec nechapu, jak to ti profici delaji. Ale tak co bych chtela po jedne kapitole v knizce a par zkusebnich snimcich. Jak by rekl muj trener karate, to se casem podda :)

Sobota

Dneska jsem cely den byla na nohou, nejdriv opet vylet do Ikea, pak do tehotenskeho butiku si koupit kalhoty, protoze uz fakt nemam co nosit, nakup jidla a zbylych par hodin odpoledne zase montaz nabytku :)

Nedele

Konecne jsem se dostala ven na prochazku a zkousela jsem si fotit podle toho, co jsem si precetla v knizce :) A zacinam to asi pomalu chapat! Zbytek dne domaci prace a i trochu odpocinku, ale zase zadne cviceni. Pristi tyden bych se mela prestat flakat :) (Vsechno smontovane, tak snad bude cas.)




2 comments:

  1. Á, nejsem jediný, kdo si do tréninkového deníku píše IKEU. :-))

    ReplyDelete