Tyden 29-30

by September 03, 2017 4 comments
Tenhle tyden byl zase jeden z tech ne tak "uspesnych". Mozna proto, ze jsem od nedele do utery udelala kazdy den pres 16 000 kroku, ve stredu prisla krize a ja byla uplne hotova a nebylo mi moc dobre. Takze streda tezky odpocinek - mela jsem objednane fyzio. Tohle bylo zdarma, placena z dani. No a podle toho to dopadlo - 35 minut v aute tam dojet, 20 minut v cekarne, 10 minut masaz krku a pak zase domu. To za ten benzin snad ani nestalo :(
Ve ctvrtek jsem uz udelala aspon 6 000 kroku, v patek uz jsem dala 10 000 a tehotenskou masaz (prijemny, ale tak nejak bez dalsiho efektu - doufala jsem, ze me treba neco prestane bolet). V sobotu neco pres 8 000, uz jsem toho mela zase dost. A v nedeli jsem byla zase nejak mrtva, takze nic moc - nakup, vareni, kratka prochazka.

Kamen urazu je mozna nevyspalost - kolem 10 jdu spat, kolem 1 nebo 2 hodin v noci uz me vsechno boli a nevim, jak bych si lehla. Do rana se vrtim, otacim a delam vsechno proto, abych si jeste aspon trochu schrupla. A pres den jsem jak prastena a davam si slofiky (ktere jsem vzdycky nesnasela).

Nemam moc chut jist a uz ani nemam moc mista, takze se citim skoro permanentne prejedena. Ale snazim se jist, jak to jde - casto a co to jde :) Presto mam na konci 7. mesice nahore od uplneho zacatku jen 4kg. To me trochu znervoznuje, ale snad zbytecne - pravidelne mi midwife meri bricho a Zoe je velka uplne optimalne. A taky je pravda, ze na zacatku jsem zhubla, takze mam nahore spis 6 kg (od nejlehci vahy). A to uz jsem mela vice krve, prsa o 2 cisla vetsi... takze treba tech 8-9 nahore vlastne mam nakonec - asi.

Neco malo pres 2 mesice, to me ted uklidnuje :) To uz neni tak moc. Navic, tehotenstvi je jako dlouhy beh - krize prijdou a odejdou stejne necekane a lehce. Takze nejake boleni dnesni noc nerika nic o tom, jaka bude ta dalsi.
A navic, trochu boleni zad a panve neni zase takova krize! Vlastne se mam moc dobre. Mam stesti, jak je mi dobre - boleni mam jen v noci a pres den vyjimecne, kdyz se tam Zoe nejak divne natoci a tlaci mi na pater. A nezvracim! :D A jinak jsem vlastne fit, co vic si prat!

Vcera D cvicil na TRX, strasne makal (jako vzdycky). A ja u toho sedela, koukala na nej a cpala do sebe cinu. Vlastne idylka, ne? :D Jak ja se tesim, az zase zacnu cvicit :)

4 comments:

  1. Vydrz, Prtka, vydrz! Je to uplne nelogicky, iracionalni, prichazi to a odchazi. Jedina jistota je docasnost tech stavu a taky fakt, ze na ne v podstate ihned po vyklubani Zoe zapomenes. Palce nahoru!

    ReplyDelete
  2. Presne tak, jak to prislo, tak to odeslo - ne uplne, uz se aspon relativne vyspim zase :) Diky za podporu!

    ReplyDelete
  3. Super, jen tak dál. Nějaké drobné překážky musí být. Ale jinak to zvládáš skvěle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono ani neni moc na vyber, ze jo :D Co prijde, to se musi zvladnout... Diky!

      Delete