Tyden 34-35

by October 07, 2017 4 comments
Prvni tri dny byly trochu hekticke a narocne, takze ctrtek a patek jsem spis odpocivala - jak jsem unavena, mam jeste mensi chut k jidlu a je mi mene dobre...

Jinak neni moc co psat, celkem pohoda (primerena stavu :). Kroky prumerne zase kolem 6 000 denne a k tomu stale 3x denne cviceni panevniho dna, obcasne sezeni na mici a protahovani se.

Musim konstatovat, ze je skutecne dulezite umet vypustit rady a nazory nekterych lidi - a obcas to fakt neni jednoduche :)

4 comments:

  1. Zda se ti, ze se to vlece, ale ve skutecnosti to leti. Uz to mas fakt za par a pak si telo odfrkne. Drz se a poslouchej jenom sama sebe!

    ReplyDelete
  2. Ke konci už víc odpočívá snad každá, ono je to přirozené, čeká tě velký výdej a pak statisíce kroků s kočárkem. Jen si odpočiň, dokud máš tu možnost, vždyť už to pomalu může být kdykoliv :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. To jo no :) Aktivity jsou ted spis o hledani nejake rovnovahy mezi povalectvim a prehanenim to (coz zni smesne, protoze to je treba kdyz jeden den mam narocny = ujdu treba 13000, tak mi je druhy den spatne...).
      Na jednu stranu je to trochu boj obcas (ruzne boleni kycli, nechutenstvi etc.), na druhou stranu si to uzivam :)

      Delete