Kdo poběží Běchovice?

by September 16, 2009 4 comments
Letos jsem se poprvé přihlásila na Běchovice, bude to můj teprve druhý závod na 10km. Všechny (tedy obě:) mé dosud věrné spoluzávodnice ale nepoběží (důvody raději publikovat nebudu, aby mě nezbily:D).
Nehodlám tam vypustit duši a plánuji to uběhnout jen jako součást půl-maratonského tréninku, což znamená pravděpodobně pár minutek přes hodinu, tedy mezi posledními, jak jinak :)
Koukala jsem do propozic, že tam musím být nejpozději hodinu před startem, takže prakticky to vidím, že tam budu raději hodinu a půl před startem. A co tam pak budu dělat tu hodinu a půl? Já, nervózní a ukecaná... A s kým se po doběhu podělím o své dojmy a zážitky?
Přiznám se, že nevím, jak mám ten závěr napsat, aby to neznělo trapně jako ze seznamky :D Zkrátka, kdybyste na tom byli podobně, ozvěte se :) Uf.

4 comments:

  1. Kdyby Tě člověk neznal, tak by řekl, že to s tou "něco přes hodinu" myslíš vážně, ale protože Tě znám, budeš to mít daleko rychlejší. Tedy možná by bylo dobré, abych šla, protože by stačilo chvilku Ti zmizet z očí, a měla bys osobák jak vyšitý :oD

    Budu Ti držet pěsti, asi tou dobou nebudu v Praze, jinak bych šla i fandit.
    L.

    ReplyDelete
  2. Tak fandit bych Ti teda nedovolila, jedine bezet .)

    ReplyDelete
  3. Ahoj, naprosto stejný problém jsem řešila minulý týden na noční pětce v Praze. Před závodem nás čekalo víc, tak to se dalo. Divné to bylo po skončení, kdy jsem si neměla s kým o závodě pokecat. Ale obecně pocity po závodě bylo mnohem lepší než ty před závodem :-) Peggy

    ReplyDelete
  4. Peggy a nechces bezet Bechovice? .)

    ReplyDelete