Jaro

by February 18, 2010 4 comments
Už několik dní to cítím. Takový zvláštní pocit v kostech spojený s lehkou "jarní" únavou. Přichází jaro. Venku to tak sice ještě nevypadá, ale mé tělo to cítí úplně jasně. Už jen samotné pomyšlení na jaro mi zvedá hladinu endorfinů :) Budu moct odhodit všechny to strašné vrstvy, rukavice a čepici, nebudu se prvních 15 minut klepat zimou, nebude mi zamrzat voda v lahvičce, budu moct doběhnout kam se mi zachce a bez nastydnutí dojet domů MHD, budu moct vytáhnout kolo a užívat si teplý vítr kolem uší (to je jiná rychlost, než při běhu:), nebude mi zima při pomyšlění na čerstvou zeleninu, nebudou se mi bořit nohy a nebude to klouzat, bude světlo i večer, nebudu muset smrkat po každém kilometru, budu si moct vychutnat přírodu okolo (žádná čepice přes uši a koukání se jen pod nohy, abych neuklouzla a taky aby mi netáhlo na krk) a taky mě bude zase až do konce léta pálit v krku z pylů, ekzém způsobený mrazem se přemění na tentýž ekzém způsobený pyly. Už brzo to přijde! :) Hurá!

4 comments:

  1. moje tělo teda cítí zatím pendrek. Doufám, že to Tvoje je výrazně lepší "cítič" jara:-)

    ReplyDelete
  2. Jupííííí budem běhat v leséé!A řiká ti taky tvoje tělo kdy sleze sníh v Liberci?To moje je podobné tomu Ječmínkovu -zarytě mlčí!
    Já jsem po celým bytě vyměnila květináče a dala ty s jarním motivem...Už se taky nemůžu dočkat.Mega

    ReplyDelete
  3. Tak on ten snih uz docela sleza, alespon tady u nas. Dobrych 10% uz je imho pryc :) V Liberci netaje?
    Mimochodem podle predpovedi se teplot na 4-5 stupnu dockame az Breznu :/ Ale i tak, uz venku zpivaji ptacci rano, proste uz se to blizi :)

    ReplyDelete