Dodatek k půlmaratonu, fotka a den poté

by March 28, 2010 5 comments
Tak jsem teď prohlížela asi 500 fotek, co kde jsou, a musím konstatovat, že ačkoliv mě po cestě pořád někdo fotil, nikde nejsem :)

Ještě, že mě zcela neplánovaně po cestě vyfotila ségra, mám tak alespoň jednu fotečku :)


Taky mi konečně přišel rozpis mezičasů, s tím jsem spokojena, je z něj hezky vidět, jak jsem nakonci zamakala :)


A dneska? Už včera večer jsem začala dost cítit kolena. V noci mi bylo chvíli horko, chvíli zima, a často jsem se budila. Dneska ráno jsem vstala a myslela jsem, že nedojdu do koupelny. Nebolel žádný sval, fakt žádný, to jsem nečekala. Sice trochu celková únava, ale žádné bolení. Ale ty kolena. Těžká krize. Přeskakovalo v nich a bolest v obou v každém kroku... a to jsem samozřejmě zase vstávala před svítáním a jela na kurz.
Měla jsem těžké rozhodování - jet metrem a pak 10 minut pěšky, nebo to vzít na kole? Po tom, co jsem sotva chodila ráno po baráku, rozhodla jsem se pro kolo, protože jsem si prostě nebyla jistá, jestli bych to vůbec ušla. A dobře jsem udělala. Na kole byla kolena úplně v pohodě a hezky se rozhýbaly, takže když jsem tam dorazila, bylo to o dost lepší. A teď po cestě zpět se to zase zlepšilo... doufám, že zítra už to bude OK :)
Kolena. Potvory. Už jsem domluvená s fyzioterapeutkou, že s nimi něco uděláme - možná mé potíže totiž plynou z toho, že je mám dost netradičně pohyblivé i do stran... na to jsme přišli až teď během kurzu na trenéra. Užitečný kurz :)
A taky to možná bylo tím, že jsem se posledních 14 dní zase usilovně snažila načerpat sacharidy .) Prostě jsem jedla víc, než by bylo vhodné. A ty dlažební kostky... jsem zvědavá, jestli budu mít podobnou krizi i po Pardubicích, vážně doufám, že ne.

Tak, nachystám věci na zítřek a půjdu brzo spát dneska (už doopravdy), mám toho docela dost.

5 comments:

  1. Kolena dobry dneska, hura! :)

    ReplyDelete
  2. Jsi skvělá ,
    také ostatním holkám na fotce - opakuji znovu : jste skvělé!
    Zasloužíte velikou pochvalu!!!!!!!!!!
    Lama

    ReplyDelete
  3. Lama: Diky, ale vzdyt Ty taky desne valis! :)

    ReplyDelete
  4. Poslední dobou , místo abych se zlepšovala, tak mé časy jsou naopak horší. Poslední závod /22,5km, někde psali 21,1km/jsem dala za 2,17 hod.
    Jsem ale spokojená.Nikdy ze mně závodnice nebude.Důležité je, že mně to baví.Měj se hezky.

    ReplyDelete
  5. Lama: A nemas toho ted moc? Treba jsi jen unavena..

    ReplyDelete