Panika, chybi mi vodici :)

by March 25, 2010 7 comments
Vodič pro mě? .)

Tak už to dolehlo i na mě. Dneska jsem si vyzvedla startovní balíček a začala přemýšlet, jak vlastně chci běžet. Zjistila jsem, že se bojím, že buď přepálím začátek a nebo poběžím zbytečně pomalu. Chtělo by to vodiče. Ale sama nevím na kolik :) Vodiči do 2:00 včetně jsou jaksi mimo mé možnosti. Zbývajícím vodičem je Miloš na 2:30. Není to na mě ale moc pomalé, když jsem to v tréninku zvládla za 2:40? Třeba bych to zvládla lépe, třeba bych to zvládla za 2:20. Nebo je to jen nereálný sen? Poslední týdny skoro bez běhu a od včerejška mě bolí koleno (při každém pohybu mi v něm přeskakuje) :)
Mohla bych vystartovat s Milošem a po nějaké době se odpojit. Ale po jaké? Po takových 15km bych se od něj mohla odpojit, to už bych věděla, jestli mám dobrý den, nebo špatný. Ale nahnat 10 minut na 10km není dobrý nápad, to po kilometru odpadnu a Miloš mě jistě ve výsledku uteče. Dobře, mohla bych startovat na vlastní pěst, bez vodiče. Jenže to se určitě nechám strhnout davem, první pětku totálně přepálím (footpod nefunguje a na kilometrovníky, abych si mohla odmačkávat, v tom davu určitě neuvidím) a bude se mnou ámen ještě, než to celé pořádně začne :) Mohla bych taky běžet s Milošem třeba jen první pětku a odpojit se už takhle zezačátku. Ale po pěti kilometrech ještě nepoznám, jak na tom budu po dalších patnácti...
Asi jsem to začala moc řešit :) Možná budu nakonec ráda, když to doběhnu, nebo když vůbec vyběhnu (koleno, menstruace...). Vždyť o nic nejde. Asi nakonec dojde na improvizaci. Teď to vidím tak, že vyběhnu s Milošem a uvidím. Buď odpadnu, nebo ho předběhnu, nebo se s ním budu držet až do cíle a nebo ho předběhnu a pak odpadnu :) Pravděpodobně se ho budu snažit držet až do cíle, čas můžu zkusit překonávat v Pardubicích. Teď se asi budu snažit rozumně doběhnout. Vlastně je to jedno. Hlavní je zúčastnit se .)

P.S.: Jak se příroda rozmyslí ohledně načasování mých bolestivých cyklů je stále ve hvězdách, každopádně jsem si dneska koupila ten Ataralgin a v případě potřeby si před během jeden dám.

7 comments:

  1. Koukám, že okolo Miloše bude plno :-) Taky se ho chystám držet a nejen já, co mám zprávy. Peggy

    ReplyDelete
  2. Jee :) A prozradis mi, jake mas cislo, abych Te poznala? Kdyz uz spolu v lete pofrcime do Nemecka? :) Muzes na mail, abys zustala anonymni .)

    ReplyDelete
  3. Martino, ještě tam máš Petru Kožárovou na 2:10.
    Evžen

    ReplyDelete
  4. Díky Evžene, taky jsem si už všimla. Ale to je na mně pořád ještě ukrutně rychlé :) Jak se mi to uleželo v hlavě, tak 2:30 bude nakonec asi úplně akorát.

    ReplyDelete
  5. No, když tak máš mě na 2:44, ke konci si klidně zrychli :oD

    ReplyDelete
  6. Pulec: Ale houby, Ty me vest nemuzes, ses moc rychla... v tom treninku jsem Te porad musela brzdit...

    ReplyDelete
  7. Ale houby, budu mít svázané nohy trémou :o)

    ReplyDelete