Dělání, dělání, všechny smutky zahání...

by August 31, 2010 4 comments
Neběhám, necvičím, nejezdím na kole, neplavu... za to jsem tmelila, malovala, uklízela a ještě uklízet budu a budu stěhovat a nakupovat nábytek. A k tomu se snažím moc nezanedbávat to, co by mělo živit :) Práce až nad hlavu, na běh teď vlastně nemám ani čas. Až douklidím, začnu zase posilovat (malování a úklid je mnohem drsnější než posilka - kolikrát jsem vylezla na štafličky a zase dolů, mávala válečkem nad hlavou, před sebou, pod sebou... tolik opakování bych v tréninku nikdy neudělala). A běh? Do konce září mám ještě volno, protahuju Achilovku a snažím se na ní být hodná. Ona za odměnu už při běžných činnostech vůbec nebolí.
Když se nad tím tak zamýšlím, začínám se smiřovat s tím, že běh není jen o tom, že člověk trénuje a pak se raduje z výsledků, ale taky o tom, že člověk trénuje a pak se musí smířit s tím, že výsledky nebudou. Asi to k běhu zkrátka patří. Budou další dny, další trénink, další závody... kdo si počká, ten se dočká. Zimní přestávku jsem si letos nedobrovolně naordinovala trochu brzo, ale o to více budu mít naběháno na jaře, doufám :)
Grand Prix se blíží, báječná atmosféra nočního závodu, mělo by vyjít i počasí. Jéje, to mě vážně mrzí, tam je vždy krásně. Místo toho budu asi ležet na chatě pod autem a zaplácávat orezliny v karosérii. Mno, někdy se to udělat musí, alespoň na to budu mít čas. Ale budu na vás myslet, ať vám to běží :)

4 comments:

  1. je to taková rada na pytel, ale jak to tak čtu, doma evidentně chybí chlap!
    JM

    ReplyDelete
  2. :D Nenee, nechybi, jen jsme meli takove tezsi obdobi a zkratka nemel cas pomoct, ale dneska uz nastoupil a zlaticko mi spravil rozbity odpad v koupelne :)

    ReplyDelete
  3. tak to se mi skutečně ulevilo :-)
    JM

    ReplyDelete
  4. No taky mám jednu. Váleček si nabodni na násadu od koštěte a nemusíš se při malování stropů tak sedřít:oD. Jo mně chybí chlap, co umí chlapské práce:oDD Z.

    ReplyDelete