Listopad 2010

by November 30, 2010 7 comments
Na začátku měsíce téměř letní teploty, na konci aby se člověk brodil závějemi sněhu. Byl to veselý měsíc :) Hlavně jsem se začala zase konečně pomalu, ale snad jistě, vracet k pořádnějšímu tréninku, i když mi ho na týden narušily neposlušné průdušky. Zúčastnila jsem se hned dvou závodů, to mě hodně zvedlo náladu.

Kolo: 0 - místo toho celkem asi hodinka na rotopedu
Běh: 51km za 6:20- - mohlo to být lepší, ale je to pokrok oproti říjnu, takže jsem celkem spokojena
Plavání: velká 0 - ale už jsem si alespoň našla, kam bych chtěla začít chodit plavat, teď už jen si na to vydělat a můžu začít
Posilka: 9x cca po hodině - alespoň někde se mi daří si celkem pravidelně a bez vynechávání dávat do těla
Blog: 6 záznamů - to je pořád velká otázka - psát spíš víc, nebo míň? Mám často pocit, že bych mohla psát víc, na druhou stranu si nejsem jista, jestli pak netrpí kvalita :)

Celkem jsem za ten měsíc obětovala tréninku (nebo podle některých útěku před smrtí) víc než 25h :)

P.S.: Dneska jsme opět běželi (potmě) místem, kde mi posledně Pepa říkal, že tam bývají divoká prasata. Tak jsem to vzala tak, jako že tam jednou ročně možná narazíš na prase... ale to jsem se tedy pořádně mýlila. Dneska jsme běželi jen několik metrů od stáda (skutečně minimálně deset, spíš jich bylo ještě víc) obrovských divočáků. Roztomilá zvířátka, ale bála jsem se jako blázen, zvlášť, když se nás vůbec nebáli oni :D Ale asi dobře, protože kdyby se báli, tak už bych tohle možná nepsala :)

7 comments:

  1. A ja si rikam, ze pomalu zase zacinas psat:-) Myslim, ze tak jako tenhle mesic to je dobry, aspon pro obcasneho ctenare;-)

    ReplyDelete
  2. Zrovna chci napsat: Poslední dobou píšeš velmi dobře, a hle, někdo mě předběhl :o) Jen pokračuj (a uber sakriš ty výpady :oD

    ReplyDelete
  3. Četnost psaní je čistě na Tobě. Musí to jít z Tebe a měla by ses tím bavit. Pak to (většinou) baví i čtenáře. Když se do psaní nutím, poznám to na kvalitě. Prostě se mi ten můj zápis pak nelíbí. Podle mě to dobře vystihl Stephen King. Aby to bylo dobré, musí to být prý - jeho slovy - mozkové zvratky. :D

    ReplyDelete
  4. Adam, Pulec: Ooo, diky, to jsem necekala :) (btw chtela jsem nejak okomentovat ty vypady, ale nic me nenapada, budu si jich delat, kolik chci a hotovo.)
    Koyama: Ja mam spis vetsinou ten problem, ze mam nejakou myslenku, co bych chtela sdelit, ale ona je hrozne kratka a trivialni a zrejma :) Takze o ni muzu napsat jen nejaky kraticky utrzek a to mi prijde divne, tak to vetsinou neudelam. A kdyz uz to udelam, tak mi to prijde takove blbe dycky :)

    ReplyDelete
  5. Krátké a triviální myšlenky myšlenky můžeš zapisovat a následně z nich sestavit samostatný článek. To je mnohokrát vyzkoušené. :)

    ReplyDelete
  6. potkat divočáky je fajn. Asi nejvíc jsem se lekl kousek od Jindřichova Hradce, kde jsem byl na školení, zatměl, tak tak našel směr k hotelu a z křoví si přes cestu vyrazila bachyně s mladýma, což je nejméně doporučovaná varianta setkání 8-)

    ReplyDelete
  7. Koyama: To je ale pak takovy typ clanku, jako byl ten minuly - takova vsehosmes a z toho mam smiseny pocit... ale privedls me na myslenku publikovat klidne casteji, ale nemusi byt vsechno clanek pres dve obrazovky, mohou to byt i kratke myslenky :)
    Jecminek: a kdy to bylo? Jen abych vedela, kdy maji obvykle mlade :)

    ReplyDelete