Jaký byl rok 2010?

by January 01, 2011 2 comments
Byl to rok změn - dodělala jsem školu, udělala jsem si rekvalifikaci, začala podnikat, koupila auto, udělala řidičák, přestěhovali jsme se... nuda rozhodně nebyla. A přitom jsem ještě stihla sem tam běhat a jezdit na kole a do posilky... jsem teda fákt dobrá :) Mno, mohlo to být i lepší - tisícovku naběhaných km jsem zase nepřekonala a v posledních dnech roku začala achilovka zase zlobit... tak uvidíme, jak to půjde letos. A teď už ke grafům a číslům, miluju grafy :) Kliknutím si je zvětšíte, aby na nich bylo něco vidět.


I když se ve druhé třetině roku úplně nedařilo, stejně je to slušný posun,
oproti loňsku a předloňsku :)


 Léto, léto, zlaté léto :) Už, aby bylo.



Stejně, jako na kilometry, tak i na čas jsem si nejvíc mákla v létě
a i teď na konci roku se zase tak neflákám.


Září byl tedy propadák... :)

Celkem jsem tedy letos naběhala 862 km, na kole najezdila 742 km, měla jsem 285 tréninků a celkem jsem trénovala téměř 230 hodin. Spousta lidí se určitě může pochlubit vyššími čísly, ale já jsem spokojená, protože je to lepší než nic, které jsem měla ještě předpředloni :)

Všechno nejlepší do nového roku, ať to hezky běhá a jezdí a plave... a ať nic nebolí a je pořád veselo!

2 comments:

  1. Pane jo, ty máš přehled! Docela závidím, protože mé poznámky o tom, kolik jsem naběhala jsou děravé jak cedník. Přehled mám až od 27.9., kdy jsem se zaregistrovala na MyTreneek. Od té doby do dneška 447 km.
    Hodně štěstí a naběhaných kilometrů bez zranění. Peggy

    ReplyDelete
  2. Diky za prani, Tobe taky :) Ja jsem asi trochu ujeta na cisla a grafy... obcas je dokonce moji hlavni treninkovou motivaci, hlavne, kdyz je venku hnusne, treba, abych mela co napsat do dnesni kolonky v treninkovem deniku, abych mela hezke cislo km za mesic atd :D

    ReplyDelete