Nežrat, trénovat, ale ne moc

by January 03, 2011 10 comments
Aktuálně mě bolí v krku, znovu začala zlobit Achilovka, o Vánocích se ze mě stala koule a venku je pořád ta ošklivá zima, takže člověk nemůže rozumně vytáhnout ani to kolo. Musím se okamžitě přestat cpát (ty Vánoce... proč se o nich tolik jí?!) a obrnit se trpělivostí při tréninku - ani málo, ani moc. To se mi Prosinci právě nepovedlo - běhala jsem víc, než jsem si spočítala, že bych měla (pravidlo 10%), protože jsem se cítila konečně v pohodě, ale Achilovka to poznala a spočítala mi to. Mám z toho trochu obavy. Jestli bude pořád zlobit, můžu zapomenout na své letošní cíle, které jsem si neoficiálně stanovila (jeden z nich je konečně uběhnout ten půlmaraton pod 2h). Ach jo, to snad ne.
Ať se to bude vyvíjet jak chce, zelený bambus na pozadí začínal pomalu být až moc zelený a tak jsem vybrala jiné, trochu víc motivační, pozadí :) Slečna vypadá v kondici, ale hlavně, hlavně je tam léto! Žádný ošklivý sníh a mráz :)
Takže zatnout pěsti, nežrat, trénovat, ale zase ne moc, a vydržet, než to všechno roztaje.

10 comments:

  1. zlatá slova, pokouším se je neúspěšně naplnit již řadu let, tož věřím, že Ty budeš úspěšnější :-)

    ReplyDelete
  2. I já se přidávám. Ta poslední věta je dokonale výstižná a vyjadřuje i má přání do tohoto roku.
    Zdraví po Vánocích taky ze-mě-koule.

    ReplyDelete
  3. Sníh je nádherný. Když běžím a třpytí se nebo se sype, to jsem v úplné euforii. Za sluníčko bych to neměnila ani za nic. No, ale těm ostatním samozřejmě přeji o trochu lepší počasí

    ReplyDelete
  4. Vždy, když si budeš připadat jak koule nebo ti přijde líto, že netrénuješ a nezlepšuješ se, vzpoměň si na mě a hned ti bude lépe :-D!

    ReplyDelete
  5. Ona ta koule nikdy neni takova koule, jako si myslime - jsem na tom podobne, ale neztracejme nadeji (tvrdim momentalne z postele s "priznicem" na krku), teploty jdou nahoru (achjo, takze ani ty bezky...), bude se behat, bude se trenovat, at uz jakkoli :o) Ono se to spravi, hlavne trelivost!!!

    ReplyDelete
  6. Děkuju všem za komentáře, povzbudily a pobavily :) A přeju Vám, abychom se všichni brzo odkulatěli a uzdravili :)

    ReplyDelete
  7. Já mám stabilně 120kg, dělám triatlon a běh zvlášť a manželka by mě jiného nechtěla. Bez bříška a svalů prostě chlap není chlapem (prý :-) Tak nebuďte dámy tak kruté. Dík :)
    Dan

    ReplyDelete
  8. můžeme se chlácholit, že u nás ze-mě-koule s kondicí ! hanice

    ReplyDelete
  9. Nic me neprekvapuje, prozivam podobna dilemata:). Ten zaverecny vykrik je na tesani do kamene! :) At se dari!!! 12:)

    ReplyDelete