Občerstvovačkáá!

by March 09, 2011 11 comments

Právě jsem si přečetla email od PIMu a na půlmaratonu budu dělat na občerstvovačce v cíli!
Tak se už moc těším na ty vaše šťastné rudé obličeje, až se přibelháte zabalení do alobalu a já vás slavnostně občerstvím :) Tak schválně, kdo mě potká jako první, kdo bude nejvíc v pohodě, kdo bude nejvíc rudej a kdo bude tak hotovej, že mě ani nepozná? Hlavně mě prosím nikdo nepoblijte, viď, Pavlíno... :D

11 comments:

  1. Tak už se těším na občerstvení v cíli. Ta představa mě požene s větrem o závod :o))) Doufám jen, že letos toho větru bude méně než loni :o))) Jinak tipuji, že první tě potká nějaký Etiopan (snad ho Pavlína zase nepoblije:o))) Nejvíce v pohodě budeš ty a my ostatní budem buď rudí nebo tak hotoví, že tě nepoznáme :o)))))) ale šťastní, že jsme v cíli u občerstvovačky :o)
    1bubobubo

    ReplyDelete
  2. Nj, ono nas tam bude asi pomerne hodne, vsichni ve stejnokroji... ja vam to nepoznani odpustim .)

    ReplyDelete
  3. Krááá. Prosím pečené žížalky do zobáku. A přiletím dvě hodiny po startu, tak to si můžeš stopnout.
    Krá. Sára

    ReplyDelete
  4. Hmmm, tak to si asi budes muzes domluvit s nekym z PIMu, nevim, jestli by mi povolili podavat pecene zizalky .)

    ReplyDelete
  5. Já jsem v cíli 1/2M ještě nikdy občerstvení nenašla, ti rychlejší ho zlikvidovali :o)) Tak mi prosím nechej něco pod pultem ;o)

    ReplyDelete
  6. Nejdriv jsem i myslel, ze bych diky svemu vnitrnimu sporu:) "zavodit ci nezavodit, to je oc tu bezi" ... nebezel 1/2PIM, ale tys to obratila.. Urcite jdu do toho a o to vic se tesim do cile.. 12:)

    ReplyDelete
  7. Jasne, ze zavodit :) Teda jezdit na zavody, ale treba nezavodit .) A je to tedy fakt velka pocta pro mne, ze jsem tak vlivna :)

    ReplyDelete
  8. a poznavací znamení ??
    že by vlčí máky ?
    Na me taky asi bohužel nezbyde až se soumrakem doběhnu :))

    ReplyDelete
  9. Moje popularita mne těší, ale bylo by fajn proslavit se třeba nějakým skvělým časem či tak něco...každopádně na 1/2 M se těším.

    ReplyDelete
  10. ll: tak to nevim, budem vypadat asi vsichni tak nejak stejne... nenapada me, jak se odlisit, to bych si musela na hlavu namontovat nejaky velky ozdobny satelit, nebo si barevne namalovat oblicej :D vim, ze bude tezky me poznat, kdo nepozna, nepozna... hlavnim ukolem mym bude obcerstvovat, ne se zdravit s ostatnimi, na zadny velky pokec to nebude tak jako tak :)
    Pavlina: Doufam, ze Ti to neva, ale ta historka je zkratka nesmrtelna... :) Drzim palce, at si ho uzijes ve vsi pohode :)

    ReplyDelete