Směr Děčín

by July 28, 2011 13 comments
A je to dohodnuto, příští víkend pojedeme do Děčína na Iron Dumpling. Knedlík jsem určitě, ze starého železa snad zatím ne, ale snad to nebude vadit. O co bude trať kratší oproti Bukovině, o to bude, zdá se, intenzivnější :)
Zatím pojedeme tři až čtyři (já, Johari, Lovec a možná Vojta), kdo by se chtěl přidat, bude vítán!
Trénink probíhá tak přiměřeně amatérsky, i když se přiznám, že do dnešního běhu se mi vůbec nechtělo. Ne snad proto, že by se mi nechtělo běžet, ale proto, že po běhu je nutná další sprcha :D Ne, nejsem moc velké prase, ale... Nevím, kam až sahají Machyho konexe a jak moc odhodlaní jsou v klubu otužilců, každopádně se jim nějakým způsobem podařilo prosadit celozbraslavký nábor do otužileckého klubu formou třídenní (!!) odstávky teplé vody. A můžu vám říct, že ta studená je fakt studená :) Náborový leták jsem ve schránce zatím nenašla, tedy se obávám, že jejich snaha bude nakonec trochu zbytečná, protože mnoho lidí se domnívá, že jde o dobu nutnou k údržbě v teplárnách a jen málokdo tuší skutečnou příčinu této odstávky.
Spoustu legrace jsem si užila taky v bazénu. Tuhle jsem se obouvala na cestě z bazénu a vedle mě se zouvala slečna jdoucí do bazénu - a byla úplně mokrá, od hlavy až k patě, každý kousek oblečení, vlasy... na všem kapky vody. Ach jo, zase prší, říkám si, snad na tom kole nenastydnu. A měla jsem konverzační náladu a tak jí povídám: "To už tam zase prší, co?". A ona se chudinka zarazila a rozpačitě povídá: "Néé, já jsem byla běhat. Takhle vypadám po deseti kilometrech běhu...". Tak to jsem málem zrudla trapným pocitem :)) Ale brala to s humorem, tak aspoň že tak :) Jinak je to v bazénu takové těžké poslední dobou, z venkovní padesátky je pro veřejnost pravidelně jen jedna kondiční dráha, občas ucpaná neurvalými důchodci, ale škoda se rozčilovat.
Ovšem co mě skutečně dostalo: Chtěla jsem sem dát ilustrační obrázek železného knedlíku a tak jsem hledala a našla jsem něco mnohem peprnějšího :D (doporučuji kliknutím obrázek zvětšit)


P.S.: Koupila jsem si tri-obleček (asi se tomu říká kombinéza:) Rozmýšlela jsem se, zda si pořídím pláště a nebo obleček a protože děravé pláště po minulé akci nebolely, ale odřená stehna a osezelý zadek docela jo, rozhodla jsem se pro obleček :) (A nebo taky proto, že jsem ženská, kdo ví :) Jako obvykle jsem nakupovala v UK, tip mi dala Nikie a fakt dobré, cena luxusní, objednáno ve čtvrtek večer, v pondělí dopoledne už jsem ho měla doma. Akorát tedy je mi poněkud těsnější (podle velikostních tabulek mi měl padnou úplně přesně) - rvala jsem se do něho nejméně 5 minut a stejně parkrát zakřupal, tak doufám, že mi někde na cyklistice nerupne na zadku třeba :D Příští týden ho snad ještě stihnu vyzkoušet v terénu.

To nejsem já :) (ale je to
ta kombinéza, co jsem si koupila:)

13 comments:

  1. Nechápu, žes mě donutila se zaregistrovat... Už mi začíná být špatně. To bude ostuda! To mě setřeš! :-D

    Jinak vyhledávání slova knedlík je vskutku nadčasové :-D.

    ReplyDelete
  2. Doufam, ze uz mas zaplaceno .)) To zvladnes levou zadni, o to obavy nemam :)

    ReplyDelete
  3. Jéééé, ta je moc krásná - sluší ti to - úplně jak z časopisu :-)

    ReplyDelete
  4. Jitka: neee, to nejsem ja, jen ta kombineza je ona (ja mam tedy asi o velikost vetsi :) A Ty nepojedes? .)

    ReplyDelete
  5. aha, ja myslela, ze uz ses v ni vyfotila :-) Tak sem hod nejaky fotky :-) nemam horsky kolo - nastesti :-D

    ReplyDelete
  6. Jitka: Behem pristiho tydne ji otestuju, na foceni asi prilezitost moc nebude, pri nejhorsim budou fotky z knedliku :) A velka skoda, ze nemas horaka - urcite bys to zvladla, mozna pomalu, ale o to prece nejde. Je to desne motivacni, at uz to clovek zdola pomalu nebo rychle :)

    ReplyDelete
  7. Hezká komboška. Na jakým webu jsi nakupovala?
    Vašek

    ReplyDelete
  8. Vasek: Jj, taky se mi libi :) http://www.startfitness.co.uk/

    ReplyDelete
  9. Třídenní odstávka? My máme pro sichr týdenní, protože je větší šance, že se vypěstuje návyk. Pro mě je to takový symbolický začátek sezóny, i když v té 'loňské' už jsem se s teplou úplně rozloučil.
    Držím palce týmu na Knedlíku!

    ReplyDelete
  10. Machy: Tyden?! Ty jo! :)) Takze Tobe vlastne nic jineho, nez byt otuzilcem nezbyva... Ja se teda priznam, ze hned jak pustili teplou, sla jsem si dat krasnou dlouhou sprchu (bez hlasiteho odfukovani, konecne) :) Asi jsem lemra, desny :) Ale ta hlava se v te studene fakt neda... A diky :)

    ReplyDelete
  11. Přeji hodně štěstí! Hlavně, aby se zase nerozlilo Labe. Pamatuji si přesně ten den, kdy se závodilo loni. Totální průtrž mračen. Peggy

    ReplyDelete
  12. Ahoj, jedu taky a byl jsem i loni. Kdybys chtěla vidět fotky z místa závodu, jsou tady: http://tri-dave.blogspot.com/2010/08/zelezny-knedlik.html :-))))

    ReplyDelete
  13. Mno super, tak se tam snad uvidime :) Lonsky rocnik byl trochu specialni... letos bude snad vsechno "normalni" :)

    ReplyDelete