Co nového za pár posledních dní

by August 18, 2011 13 comments
1. Tak jsem se to dozvěděla tento týden od Michala, mého zlatého fyzioterapeuta, že už jsem prý "zdravě rehabilitovaný člověk"! :) Ale pořád je pochopitelně na čem pracovat. Zrovna jsem měla pochybnosti, jestli cvičím dobře, měla jsem pocit takové stagnace. Ne, že by mě něco bolelo, ale některé cviky ne a ne zacvičit správně. Tak to mi udělalo radost.

2. Lehce onemocnělo kolo. Jak mi poskakovalo na silnici, to se tak nějak samo pořešilo - vycentrovali jsme přední kolo (asi o milimetr to nebylo ťip-ťop) a hlavně jsem si na ty nové pláště asi potřebovala jen zvyknout. Ovšem včera, z ničeho nic, při každém šlápnutí, rána ve šlapce, vrzalo to, praskalo to... Tak jsem vytáhla svůj Bike Manual a snažila se to rozebrat, ale ať jsem skákala po klíči sebevíc, ne a ne povolit. Takže nakonec jsem s tím sjela do servisu a dneska už mám nové šlapky :) Asi měl táta pravdu, kolo není ponorka a ložiska není dobré koupat. Kdo ví, jestli to bylo tím, ale možné to je. Takže kolo mám zase krásně vymazlené a funkční :)

3. Mám trochu problémy s motivací do plavání a kola. Asi je to tím, že do bazénu jezdím pořád stejnou trasou, sama, nemám pořádně zpracované plavecké tréninky, takže se tam půl hodiny různorodě trápím a jedu zase stejnou cestou domů. Ale výhoda je, že to celkem nevadí, můžu se teď trochu víc soustředit na běh, který jsem přes léto zanedbávala a který mě teď zase moc baví. Ono se to i hodí, protože září je jednoznačně ve znamení běhu: první tři víkendy mám co víkend, to závod v běhu, takže si to náležitě užiju. A na závěr přikládám pár foteček z ranního výběhu :)



13 comments:

  1. Luxusní fotečky!!! :-) A tiše závidím za označení "zdravě rehabilitovaný člověk" ... k tomu mě teprve čeká dlouhá cesta. Zatím jsem objednaná v návaznosti na akci kotník.

    ReplyDelete
  2. Tak fotecky z mobilu, ale ta ranni poklidna a takova nadejna atmosfera, to byla nadhera :) A drzim palce s rehabilitaci, je to prijemna zmena, kdyz se clovek trochu srovna :)

    ReplyDelete
  3. Já sice mám motivaci, ale nemám sílu. A tak se nehýbu a kynu. Ach jo, opět můj začarovaný letní kruh...

    ReplyDelete
  4. Fotky nádherný - já se ráno k běhu nedokopu a navíc bych musela vstávat v pět nebo o půl šestý, abych to stíhala do práce... :-) Ale kolo - do toho jsem se zamilovala. :-D Jezdím takovýma silničkama a je to nádhera - příroda, žádný provoz, krásnej vzduch. Doporučuji - je to neuvěřitelný "relax" :-). Jen to vedro mi teď vadí :-( S plaváním mám taky dost problém. Potřebovala bych najít parťáka tak na stejné či podobné úrovni jako já. Samotný se mi moc nechce... A moc gratuluju ke zrehabilitování - je to super :-):-)

    ReplyDelete
  5. Pulec: Ja taky ted desne kynu! :) Jako fakt. Ale ted mi doslo, ze uz za dva tydny je ta desitka od Nike, to bude katasrofa, okamzite se musim prestat cpat, jinak se do cile povalim jako sud! :))
    Jitka: Az si snad jednou poridim tu silnicku a budu jezdit na nejaky delsi vylety, tak me to urcite zase chytne :) Zitra jedu zase do bazenu a taky do mesta do pojistovny... pravda je, ze si staci uvedomit, ze bud muzu jet na kole a nebo se tlacit s bandou smradlavych lidi v autobuse a hned objimam kolo radosti :) A v plavani resime, koukam, stejny problem :) Pres zimu planuju zase chodit na spolecne trneinky s trenerem, to melo velky efekt a bavilo me to desne :)
    Jinak s rehabiltaci samozrejme nekoncim, jeste je na me porad dost prace. :) Ale dilci uspech potesil samozrejme.

    ReplyDelete
  6. nadherny fotky, super nalada... musim se taky dokopat a fotit i pri behu do prace:).. budu se tesit na setkani, jak v corleone, tam na nike?? msf!

    ReplyDelete
  7. Jj, nejaky sraz na nike bychom meli dat :) bude nas tam hooodne :)

    ReplyDelete
  8. Fotky se ti fakt povedly, ta první je úžasná, jak z pohádky. Jestli plánujete nějaký sraz, tak se také hlásím :o))))))))

    ReplyDelete
  9. Ja zatim nic neplanuju konkretniho, jsme domluvene s Jitou, ze se potkame, ale jinak zatim nic, tak bychom se mohli nejak sejit vsichni :) Mozna zase nekde po zavode, treba, jako po pulmaratonu...

    ReplyDelete
  10. A kam jezdíš plavat? Podle fotek bychom to nemusely mít až tak daleko :-) Jo a začínám vymýšlet pořízení silničky! Asi musím hledat sponzora ehm ...

    ReplyDelete
  11. Barborkas: jezdim ze Zbraslavi do Podoli, odkud jsi Ty? A o silnicce mi ani nemluv, mit sponzora, uz ji davno mam :)

    ReplyDelete
  12. Já jsem ze Smíchova, takže to mám kousek, to bychom mohly někdy společně zaplavat, že bych konečně začala ... :)

    ReplyDelete
  13. Barborkas: Jj, to ja bych byla jedine rada :) Ale jezdim tedy rano nebo dopoledne, mas cas tou dobou? A tento tyden jeste nevim, jestli pojedu, zase ty nase zenske komplikace... :)

    ReplyDelete