Volno?!

by September 13, 2012 11 comments

Co běhám, snažím se na podzim a nebo na začátku zimy dát tělu trochu odpočinku a klidu. Všechny akce jsou za mnou, počasí venku už ke sportu tolik neláká a většinou se děje něco, kvůli čemu bych nějaký trénink stejně nestihla. Takže si naordinuju týden nebo dva úplného lenošení.
Letos se mi hodilo tak nějak dřív a tak jsem si právě tenhle a příští týden stanovila jako odpočinkové. A jak to probíhá? Jako každý rok, bohužel. Jakmile vysadím trénink a začnu si užívat odpočinek, společenský život a vyřizování kde čeho, když mám ten čas, něco na mě skočí. Buď rýmička, nebo dokonce teplůtka... tak letos to jsou záda. Nechápu, co se stalo. V úterý jsem přijela v dobré pohodě z práce na kole - když mám to volno, tak jsem jela jako paní radová, úplně vynechat jsem nedokázala, byl to letos asi poslední den s hezkým počasím, kdy jsem mohla jet do práce na kole. A trochu jsem cítila sval na bedrech... A nepřešlo to. Nemůžu se vůbec prohnout dozadu, u páteře to bolí jako čert. Naštěstí můžu sedět a ležet v pohodě, ale nějaké rozhýbávání teda možný fakt není.
Vzhledem k tomu, že pracovně to teď bude trochu nabité a nebudu moct záda léčit, zašla jsem paní doktorce rovnou. A dostala jsem co? Mno prášek na hlavu. Hm, možná na tom něco bude :)
Tak si užijte vaše podzimní a zimní odpočinky ve větší pohodě. Mimochodem jak tyhle přestávky zvládáte vy?

11 comments:

  1. Doktorka je krava.:) Přeji brzké uzdravení.

    ReplyDelete
  2. My? Běháme dál, čas na odpočiněk bude v prosinci :-)

    ReplyDelete
  3. Advid: Vim, ze jsi to myslel dobre, ale ja se obavam, ze uplne ne. Neco na tom fakt bude, myslim. Podle me to mam fakt ze stresu.

    RVM: :) To je spravny pristup!

    ReplyDelete
  4. Prestavky neplanuju, osud mi je vzdycky pripravi sam, treba v podobe pracovnich cest, rodinnych povinnosti, zdravotnich prekazek. Je to takovy samoregulovaci mechanismus. Brzo se uzdrav, prasky vyhod do zachodovy misy.

    ReplyDelete
  5. s0cketka: Jestli je jo hlava,vyhod prášky a kup si burčák.:-D

    ReplyDelete
  6. April: Jj, mne prave ted ceka pracovni cesta :) A asi jsem z ni snad nejak nervozni nebo co :) Ne, tady se musim pani doktorky zastat, protoze prakticky jedine, co s ni kdy resim, ma vzdycky puvod v nejakem stresu. Uz me zna.

    Advid: Nj, nebo nejakou lihovinu .))

    ReplyDelete
  7. Neco sis skripla a taky se dost ochladilo tkaze odpocivej nestresuj se bude babí leto a to si pak užijem :)

    ReplyDelete
  8. nestresuj se!!! to chce klid... vsechno zvladnes a uzijes si to!!! co si jit zaplavat? burcak je rozhodne dobrej napad.. pry cisti i krev, ale pozor na kalhoty, tam je to pry obracene:). msf, 12:)

    ReplyDelete
  9. ll: :) Snazim se, co to jde :)

    12Honza: Jj. Zatim me asi nejvic vydesili fotky stenic, co poridili zakaznici hotelu, co tam spali prede mnou :D Jinak je vsechno super, nechapu, proc me to tak vycerpava. Az na to ubytovani je vsechno dokonaly... Plavanije zajimavy napad, ale ted ho bohuzel nestiham a stejne bude asi lepsi, az to jeste trochu povoli. Ale urcite ho dam, jak to vsechny podminky dovoli!

    ReplyDelete
  10. s0cketka: Ja to pořád nechápu.Kdyby ti poradila dělat něco s hlavou,tak to beru.Kdyby ti dala prášky na záda,taky bych to pochopil.Ale na záda jsou prášky na hlavu divný.Přece když uz vidí tu souvislost,nebude to řešit prášky.Nebo já nevím.:)

    Honza12: Ty zase perlíš.:)

    ReplyDelete
  11. Advid: Jj, chapu a z tohodle pohledu souhlasim. Ja sama se snazim se svou hlavou delat hodne, ale obcas zkratka, co je moc, to je moc. Nebyt toho, ze v pondeli musim odletet na pomerne dlouhou pracovni cestu, ani bych to nechtela resit jinak, nez ze bych tomu proste dala cas...

    ReplyDelete