Ultradobrovolniceni

by October 07, 2012 5 comments
Tak nakonec to vsechno bylo takove nejake jine, nez jsem cekala. Dostali jsme ultradobrou svacinku :) Na stanovisti jsem byla ultrasama, takze jsem si ultraprocvicila anglictinu .) Nejdriv jsem 3 ultrahodiny cekala na prvniho bezce, pak sem tam nekdo probeh a vetsina z nich, na to, ze meli v nohach 30km, byla ultraupovidana: nejen, ze podekovali za povzbuzovani, ale dokonce dekovali nekolikrat a v te nejdelsi mozne ultravariante: "Thank you very much, thank you very much for support..." a jeste se u toho usmivali (a to vcetne vedouciho zavodnika!). Ultrazdvorili :) Za dalsi 3h probehlo tak 50 lidi, takze spis ultracekani, nez ultrafandeni :) Uplne nejultra jsem vymrzla. Jsem si zapomnela v Praze petiprsty ponozky, takze jsem tam rano v 5 stupnich a odpoledne v 10 stupnich stala jen tak v ultratenkych ultraletnich petiprstakach. A hlavne jsem porad stala, zadny pohyb, jsem ultranecitila chodidla.
Mno a pak jsem se dvakrat podepsala, jako ze jsem prisla a odesla a jela jsem domu, kde jsem na sebe navlikla ultrazimni bundu a dala si ultraporci cesneku. A za dalsi 2h jsem zacala citit, ze uz mi neni takova zima... :)
Nevim, jak moc jsem byla uzitecna, mam pocit, ze ani moc ne, vlastne jsem jen stala na miste, sem tam nekoho povzbudila a dodala informaci jak daleko je to na dalsi obcerstvovacku a toalety a byla jsem pripravena zaplatit ultracastku za mezinarodni hovor teamleadrovi v pripade, ze by si tam nekdo lehnul a ultranemohl dal.
Trikrat ultra hura!


ImgUpload

ImgUpload

ImgUpload

ImgUpload

ImgUpload

5 comments:

  1. Nějak se začít musí. :-D

    ReplyDelete
  2. jsi ultra dobra! ultra hodna! ... a ultra moc se ti to ultra vrati! ultra zdar! 12:)

    ReplyDelete
  3. Advid: asi jo no :)

    12Honza: Neultraprehanej to .)

    ReplyDelete
  4. Ultrazazitek. Pro dalsi bosonohy dobrovolniceni si ale pro jistotu uvar ultralogickej (urologickej) caj :-).

    ReplyDelete
  5. April: :)) Ultralogicke, to je dobry no, treba po nem budu i chytrejsi ;)

    ReplyDelete