Tyden ~11

by May 14, 2017 4 comments
Pondeli: TRX/posilovani pro tehotne

Jako minuly tyden, tentokrat jsem to i skoro zvladla :) Mne ty "ocistne" dny snad prospivaji, den po nich se vzdycky citim celkem fajn.
Bydlime v prvnim patre s vyhledem na obrovske skolni hriste. Zrovna, kdyz jsem zacala cvicit, mely deti prestavku a nahrnuly se na hriste. Samozrejme jim netrvalo dlouho si vsimnout, ze tam za oknem balkonu cvicim... takze hromada parodii a legrace. Jen at si to kluci uzijou, ja se taky obcas tlemim, kdyz vidim, jak si vedou na telocviku :D

Odpoledne jsem byla objednana na fyzio (tady se tomu pravemu fyziu rika osteopatie, fyzio je takovete to pro normalni lidi spis treba po urazu). Vyjimecne jsem sla k jine osteopatce, protoze mi to vic vyhovovalo casove. Tak se me ptala na spoustu veci na zacatku a strasne zasvecene povidala o tech typickych problemech prvnich tydnu... Tak jsem poznamenala, ze ona zrejme deti ma. A ona se na chvili zarazila a pak povida, ze ne, ale ze vlastne jo, no uplne se do toho zapletla a pak vysvetlila, ze to teda zatim vi jen ona a jeji manzel, ale ze je taky tehotna, jen o 3 tydny mene, nez ja :)

Utery: 15-30 minut chuze (idealne indianske)

Byla jsem celkem odhodlana zkusit zajet do kancelare. Uz vlastne 2 mesice jsem tam nebyla a porad pracuju z domova (coz nicemu nevadi, protoze v praci nastal pomerne nechutne pusobici politicky prevrat a jsem ted nastesti mimo hlavni deni). Mno, clovek mini, zivot meni. Misto kancelare jsem dopoledne opet objimala misu. Neco poradneho jsem zvladla snist az vecer, takze jsem se zmohla jen na kratkou prochazku, pri ktere jsem malem umrzla, protoze zacalo ficet a prset a ja mela jen tricko a tenkou bundu, ktera ani nejde zapnout ke krku... tak jsem se otuzila aspon no.

Streda: tehotenska joga

Uz jsem malem po tydnech pokusu vecer zvladla dojet na lekci jogy, ale nevyslo to casove, hodne jsem pracovala a najednou byl vecer a doma nic k jidlu, takze nakup... aspon jsem si ale dala jogu s youtube:




Ctvrtek: 30-60 minut chuze (idealne indianske)

Byla jsem rada, ze aspon odpoledne jsem v sobe udrzela nejake jidlo, na beh/chuzi fakt nebyla sila ani nalada :(

Patek: TRX/posilovani pro tehotne a kratka chuze (indianska)

Konecne se mi povedlo dojet do kancelare. Vyridila jsem vsechno, co jsem potrebovala, dokonce i neco navic, takze parada. Cviceni jsem sice nestihla, ale hodinku chuze celkem jsem urcite dala pres den, takze dobry.

Sobota: tehotenska joga

Prominte mi surovost vyjadreni - problity den, cely den jsem stravila v posteli nebo u misy.

Nedele30-60 minut chuze (idealne indianske)

V patek jsem musela dostat nejaky zachvat optimismu (asi z radosti, ze se mi povedlo cestovat MHD), protoze jsem slibila kamaradce, ze v nedeli (dneska) odpoledne spolu zajedeme do Ikea. Vcera jsem si to docela vycitala a neumela jsem si to predstavit, ale vlny energie jsou nepredvidatelne a tak to dneska skutecne vyslo! :) A dokonce jsem jeste zvladla rano TRX!

4 comments:

  1. Marťo, moc gratuluju! A držím palce, ať je líp a líp a líp.. Vydrž :)

    ReplyDelete
  2. Hlavně ta chůze, vždyť víš, že ve 3.mt se dají ujít i Prčice ;-)...

    ReplyDelete
  3. No na to jsem myslela, ani nevis kolikrat. Ujit Prcice (nedala jsem ani netehotna!), vyhrat Australian Open... Jak se to sakra dela?? :D

    ReplyDelete