6 mesicu po - jak porad nebeham

by May 18, 2018 2 comments
Kdyby mel nahodou nekdo depresi z toho, ze jsem zacinala behat po 7 tydnech od porodu, tak muzete byt v klidu - ano, sice jsem zacala, ale me zacinani jeste neskoncilo. Stale nebeham.

Kolinko uz je na tom o trochu lepe, nicmene ted sotva chodim, jak me boli chodidlo. Zacalo bolet asi 4 tydny zpatky, zrovna, kdyz mi zacinal plan na pulmaraton. Uz jsem byla i na rentgenu, jestli nemam unavovou zlomeninu. Vysledky budou v pondeli (budte radi za ceske zdravotnictvi :).
Pred ctyrmi dny jsem na to ale mozna prisla... Jak me zacalo chodidlo bolet, zacala jsem vic chodit v mekcich botach (mam takove mekci mestke adidasky). A cim vic bolelo, tim vic jsem se k nim uchylovala. Az me napadlo, prozkoumat ty boty - presne v tom miste, kde to tak uporne boli, je seshora v podrazce propadlina. Tedy kazdy muj krok se tam nejaka mala kustka propadla pod uroven ostatnich. Doufam, ze to je tim a kdyz jsem je ted prestala nosit, rychle se to zlepsi.

Ale to jeste neni zdaleka ten nejvetsi problem. Myslela jsem, ze kdyz po porodu nemam diastasis recti ani zadne evidentni problemy s panevnim dnem, tak jsem v pohode. Omyl. Diastasis recti se mi necekane zacal delat az ted. A je tim horsi, cim vic se snazim s tim neco udelat. Osteopatka mi vcera doporucila https://mutusystem.com/, tak uvidime. Kazdopadne mam utrum s behem, TRX i s jogou, nez to trochu spravim, jestli se nechci uplne znicit.



2 comments:

  1. Tak to ti nepreju, ale zit (a behat) se s tim da. Kamaradce po druhym cisari diagnostikovali to samy a snad ti bude utechou, ze cvici, chodi i beha traily. Drzte se, zdravime z Alp! April.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diky. Ja si z toho hlavu nedelam, zacala jsem ten MUTU program. Myslim, ze par tydnu budu v cajku :) Jen me to proste prekvapilo :)

      Delete