Tyden 14-15

by May 26, 2017 0 comments
Pondeli: TRX/posilovani pro tehotne

Rano jsem stihla TRX nez jsem se vyhrabala do prace. V praci se mi povedlo nalit do notebooku pul velke sklenice vody :|

Utery: 15-30 minut chuze (idealne indianske)

Navzdory fenovani notebook nestartuje, poslala jsem ho do servisu. Venku bylo krasne, zajela jsem na kole k osteopatovi - jen asi 3km po rovine, pekne pomalu. Byla to fajn projizdka, akorat kdyz to bylo trochu do kopecka, mela jsem pocit, ze nemam v brise misto, ze se to tam vsechno nemuze vejit - predpokladam, ze tim, jak jsem zapojila trochu svaly. Ale nic nebolelo, jak takovy lehky pocit. Musim se zeptat midwife, jestli je to OK a nebo jestli uz radeji nejezdit.

Streda: tehotenska joga

Dala jsem 30 minut jogu podle youtube, zrovna jsem vybrala takovou blbou, nic moc se tam nedelalo. Ale lepsi nez nic. Musim rict, ze se zacatkem 15. tydne se to asi fakt lepsi. Jsem schopna jist vetsinu normalnich jidel, to je fakt pokrok.
Notebook je pry uplne mrtev, domluvili jsme se, ze jim ho necham na nahradni dily a misto toho mi prodaji jiny opraveny...

Ctvrtek: 30-60 minut chuze (idealne indianske)

Beh (ja tomu porad rikam beh, ale oni jsou to spis prochazky s trochou joggingu obcas) jsem pojala akcne hned po snidani, protoze mi meli dorucit novy notebook a nemela jsem hotovost. Takze k bankomatu a kdyz uz jsem tam byla, do Polskeho obchodu pro ocet.

Patek: TRX/posilovani pro tehotne a kratka chuze (indianska)

Dneska byl skutecne perny den z pohledu prace, stihla jsem 20 minut TRX a to bylo tak vsechno.

Sobota: tehotenska joga

Doslo jidlo. Proste nebylo co k snidani. Takze jsem si dala dzus a vypravila se na benzinku (kde jinde maji v sobotu v 7 rano otevreno...?). Snedla jsem koblihu a ovesnou kasi z Mekace (dala jsem si do ni cerstve jahody, co jsem koupila na benzince) :D Venku bylo chladno, ale moc pekne. A tak navzdory tomu, ze cely den bylo uplne Aprilove pocasi, vykaslala jsem se na jogu a misto ni sla dat dlouhou beho-prochazku. A bylo to fakt skvely. Po tech desnych tydnech, byt v takove zeleni, poslouchat ptaky, ta vune mokre hliny... uplne jsem se rozplyvala :)



Nedele30-60 minut chuze (idealne indianske)

Tak dneska jsem chtela dat jak jogu, tak prochazku. Ale telo se rozhodlo mi pripomenout, ze jeste dobre mi neni a tak jsem po docela dlouhe dobe (nekolik dni!) zase stravila dopoledne u misy. No jo, co uz. Nakonec jsem teda odpoledne prospala a prosla se jen kratce a lehce a z jogy seslo.

0 comments:

Post a Comment