Euforie a růžové prášky

by November 16, 2010 4 comments
Nevím proč, ale i když jsem skončila těžce pod průměrem, prakticky na konci výsledkové listiny, cítím se po neděli jako borec :) A o to víc se mi chce trénovat - běhat, jezdit na kole, posilovat a další kravinky. Jenže jsem asi něco chytla a tou Kunratickou to nějak povzbudila nebo co... každý nádech bolí :( Takže mám předepsáno 3x denně po tři dny jíst růžovou pilulku a doufat, že to přejde. Včera jsem se to snažila vyklusat na páse, ale po třech minutách jsem myslela, že mi upadnou průdušky a pokorně jsem se přesunula na rotoped. Dneska už jsem se radši v teple autíčka svezla k doktorce a cvičení jsem odložila na neurčito. Ale pořád jsem v naprosté euforii, po mnoha měsících konečně zase absolvovaný závod, ta atmosféra... :) Snad to brzo přejde, už se těším na další akce!

4 comments:

  1. A bolelo tě to už před závodem? Mě se totiž stalo po první závodní pětce, že mě taky děsně bolely průdušky - zřejmě moc námahy na chudáky astmatický - potvrdila i dr. na plicním

    ReplyDelete
  2. Ja jsem takova zahlenena uz mesic... imho to nebylo samo sebou, ale uz mi tam neco sedelo, nez jsem vystartovala... kazdopadne uz je to snad pomalu dobre :)

    ReplyDelete
  3. uffff, jsem se lekla, že jsem jinde... :oD

    ReplyDelete
  4. :)) Uz jsem to zase zmenila, uz se mi to prestalo libit :)

    ReplyDelete