Běžecké soustředění v picošce

by February 04, 2011 22 comments
Je mi to trapné, ale zvu vás na další běžecké posezení. Proč je mi to trapné? Protože to já jsem navrhla, že budeme tyhle sešlosti pořádat vždycky první den nového ročního období. Ovšem na moji omluvu - zimní setkání kdosi svolal již měsíc před Vánocemi... a já už se zkrátka nemůžu dočkat (a naštěstí, zdá se, nejsem sama:).
Takže kdy to bude? Protože všichni hoříme láskou k běhu, není lepšího data, než 14.2., klasicky od 18h.
Jako obvykle se sejdeme v Corleone na Andělu v nekuřácké části. Prosím, abyste se mi v komentářích přihlašovali, abych věděla, jak velkou udělat rezervaci.

22 comments:

  1. ahoj socketko, ráda bych se s tebou i s dalšíma postiženýma aspoň pozdravila, budu totiž v tu samou dobu na tom samém místě.poznám vás? hanice

    ReplyDelete
  2. Že bych strávila Valentýna jinak než opíjením se sama do němoty :-)))))) Dá se tam dobře zaparkovat? To je pro mě, jako mimopražskou zásadní informace. Peggy

    ReplyDelete
  3. Nema chybu!!! Toz se jako tradicne budu tesit a prijdu, tedy pribehnu. Snad tentokrat zvladnu civilne odchod a nebudu muset akcne vyskakovat z metra a vracet se sprintem:). 12:)

    ReplyDelete
  4. Hanice: Jasně, přijď, zváni jsou všichni :)
    Peggy: Parkovat se da v obchodaku hned vedle, 3h zdarma a pak par (desitek) korun za hodinu, jde to. http://www.novysmichov.eu/parkoviste
    12HonzaDe: :) Super

    ReplyDelete
  5. GoogleCalendar tvrdi, ze 14.2. je pondeli, to vypada docela nadejne, predbezne se tedy hlasim tez :o)

    ReplyDelete
  6. Teda Martino, děláš mi ohromný problémy (to vám povím na místě). Ale příjdu a Sára přiletí taky.
    Evžen

    ReplyDelete
  7. Ajaj, bohužel jsem v práci, mám zrovna docela nabitý týden. Škoda, že to není jindy. Harry.

    ReplyDelete
  8. Nikie Skvele :)
    Evzene tak to se omlvouam, snad to zvladnete :)
    Harry: tak to me mrzi, ze jsem to zrovna takhle trefila. ale budeme tem urcite alespon do 22h, jako obvykle, tak treba stihnes konec alespon :)

    ReplyDelete
  9. Ahoj, přijdu taky, těším se, Jarmila

    ReplyDelete
  10. Skvele, radi Te pozname, Jarmilo :)

    ReplyDelete
  11. Valentýna normálně neřeším, ale jako ideální varianta se jeví strávit ho v hospodě. Pokud je ještě místo, připiš prosím dvě čárky.

    ReplyDelete
  12. Ja prave doufala, ze to pro nikoho nebude problem, ze to nikdo moc neresi :) Mam dve carky dalsi napsane.

    ReplyDelete
  13. Změna je život, takže potvrzuji svou účast rovněž. Měl jsem mít pracovně velmi napilno, ale shodou okolností se to posunulo o týden dál, takže nakonec také mohu. Otázka je, na čí jméno to bude, abych tam zase jako minule nepřišel první a nevěděl nějaké "tajné" heslo :) Harry.

    ReplyDelete
  14. Harry: Super, je to na me jmeno :)

    ReplyDelete
  15. Ahoj všichni, myslím, že bych tam neměla chybět, ráda přijdu. Hanka

    ReplyDelete
  16. Hanice promin, az ted mi doslo, ze jsem Ti neodpovedela na otazku, jak nas poznas. Poznas :) Skupina lidi pomerne velka, to tam asi na Valentyna nebude uplne obvykle, poznas lidi z fotek, bude tam vrana Sara... :) Je to dole ve sklepe, v nekuracke casti, vetsinou nas posadi az uplne na konec nekam.

    ReplyDelete
  17. Ahojky, protože nemám v pondělí nic v plánu, pár přihlášených lidí (slovy 3 + vránu Sáru) již znám (ostatní velice rád poznám), tak bych se též přijel podívat, pokud je ještě místečko :o)
    1bubobubo

    ReplyDelete
  18. Počítám se Tebou, už nás bude zhruba 14! :)

    ReplyDelete
  19. Nene, spletla jsem se, 17!! Tak to bude rekord :) Beda tem, kdo neprijdou .) (Zarezervovat 17 mist vecer na Valentyna v pizzerii neni jednoduchy a nebudou mit radost, jestli nas prijde polovina:)

    ReplyDelete
  20. Sáru nepočítat!!! Bude sedět na stole a uzobávat všem z talířů.

    ReplyDelete
  21. bylo to moc príma-díky, ráda jsem se se všemi viděla.
    mapo

    ReplyDelete