Hledá se tým!

by May 16, 2011 15 comments
Kondice je stále na body mrazu. Kdyby měla váha ručičku a ne digitální čísla, už by dávno vyletěla z ciferníku. 4 km běhu za půl hodiny jsou mé maximum, plavání mi teď zase moc nejde, dokonce jsem teď o víkendu byla projet trasu našeho závodu na kole s Leonou, která šlapkala na pohodu a já za ní jen sotva vlála a přitom makala jako lodní šroub. Ale děsně mě to všechno baví :)
V hlavě se mi to teď hezky uleželo, jak nás učili v předmětu řízení projektů: chce to nějaký milník, kontrolní bod. Něco konkrétního, kam směřovat, na co se těšit, čím se motivovat, čeho se obávat, po čem si srovnat věci v hlavě, jestli je všechno tak, jak má být, jestli má cenu pokračovat, nebo je potřeba něco změnit a jít na to jinak, nebo dělat něco úplně jiného.
Vybrat takový milník nebylo jednoduché - všechny se konaly buď moc brzo, nebo moc pozdě, nebo moc daleko, nebo zrovna, když jsem v Chorvatsku, nebo zrovna, když jsem na svatbě, nebo když jsem na cykloakci s přáteli a nebo byly moc dlouhé, moc krátké, moc silniční a nebo moc terénní. Přes všechny moje požadavky jsem jeden takový kontrolní bod našla.
Zaujal mě Triatlon SK H.O.P - Bukovina 2011. Na přípravu mám ještě dva měsíce, to bych mohla zvládnout, i když tedy mám co dělat. Na druhou stranu, cíl je jasný - dokončit, užít si ho a prožít ho - první triatlon jen jeden :) Čas je zcela nepodstatný (myslím, že až na to dojde, tak se stejně zase kousnu a budu se snažit se neflákat, ale za dva měsíce kondici nenahoním, takže to stejně ve výsledku nebude moc poznat :D).
Tahle akce vypadá moc příjemně - pravděpodobně bych tam nemusela být jediný začátečník, organizátoři se na fotkách tváří příjemně a hlavně - doporučují trekové kolo, takže na horáku to taky půjde a nebude to až tak exotické :) Jen ten profil je takový veselý, jak kola tak běhu, ale tím lépe, nebude to nuda .) A taky se bojím studené vody :D A ryb. Když se o mě otře ryba, děsně se leknu. :)
K sympatičnosti závodu přispívá i možnost registrace 3-5 členných týmů, počítají se tři nejlepší časy z týmu. Takže kdo se přidá? Všechny výkonnostní kategorie jsou vítané - začátečníky beru, protože tam alespoň nebudu ze všeho vyvalená sama a zkušené závodníky taky beru, protože mi to aspoň vysvětlí :)

15 comments:

  1. Myslím, že za 2,5 až 3 hodiny to v pohodě dáš (samozřejmě čím míň tím líp), jak jsem koukal do propozic.

    PS:
    Škoda, že Vibram FiveFingers (VF) nemají mezi prsty "blány", mohla bys toho využít při plavání jako lehký cheating.

    Dozvěděl jsem se z Rejoice v KT, že za VF vděčíme údajně vlastně pejskům, pro které byly vyvíjeny na zakázku speciální botičky s vibramovou podrážkou a FiveFingers vznikly jako vedlejší produkt (pro lidi). :) Harry

    ReplyDelete
  2. Při vší skromnosti jsem ve svém zápisu vynechala, že jsi za mnou trochu vlála, tos mohla klidně vynechat :o))

    Kdybych uměla plavat, tak bych do toho šla s tebou, ale abych ukončila závod po dvou tempech...

    ReplyDelete
  3. Gratulace k rozhodnutí a přeju hodně štěstí :-) Bohužel den poté odjíždím na dovolenou a nemám kolo, jinak bych to možná zkusila... ;-)

    ReplyDelete
  4. Harry: taky jsem premyslela, ze by cely zavod sel teoreticky absolvovat v jednech botach :)
    Pulec:Jeste mas dva mesice .)
    Jitka:Kdybys nahodou prisla k nejakemu kolu, tak se urcite pridej! Na dovcu az den po te, co se zvladne :)

    ReplyDelete
  5. Tak do toho jdu taky! Smím prosit o zápis do týmu? :) Zatím teda jenom tužkou, upřesním..

    ReplyDelete
  6. Škoda, to plavání je na mě momentálně moc dlouhé. Dneska jsem zkoušel plavat a po šestistech metrech s přestávkami mám rameno, jak kdyby mi ho špikovali. Jinak bych své volné plavecké tempo a chabý cyklistický um taky týmu nabídl. :)

    ReplyDelete
  7. Machy: Supeer, uzasny! :) Tak jeste jednoho az tri dalsi potrebujeme :) A kdyz nebudou, tak holt budeme bojovat jen samostatne.

    koyama: To se rozplave.. prihlasky staci do konce cervna podat, jeste je cas :) Jinak na me je to taky nejake dlouho, zjistuju :D Jak plavu sama, tak mi to v;bec nejde, potrebovala bych zase ty trenery mit za zadkem :)

    ReplyDelete
  8. Doufám, že nebude žádná kvalifikace - sice jem dneska uplaval kilák, ale furt nemám kolo :)

    ReplyDelete
  9. Zadna nebude, sama bych nemusela projit :D kolo mam, ale zase mi to neplave nejak :)

    ReplyDelete
  10. No, ja bych do toho sla. Sice jsem ted dost socialne neaktivni a pokud jde o rychlost, asi jsem se na to vybodla, ale mit tym lidi, se kteryma mame stejny cil a muzeme se podporovat, to by bylo prima :o)

    ReplyDelete
  11. Super! Takže máme minimální počet členů (ještě dva můžeme i přibrat), máme tým. Ještě vymyslet jméno - snad bude nějaký trénink v Corleone zase :)

    ReplyDelete
  12. Ja jsem si vzpomnela na jedno hudebni album, jmenovalo se "Radost az na kost", ale to asi neni dobre jmeno tymu, melo by byt jednoslovne?

    ReplyDelete
  13. Myslim, ze delka neni dulezita. Mne se to libi, protoze to bude asi celkem dobra mantra k opakovani si, kdyz uz nebudou sily a cil bude jeste daleko :) Co na to Machy?

    ReplyDelete
  14. Radost az na kost by se dala zkrátit na jednoslovné Rakost. Jinak já na to, že jsem se octl v dobré společnosti a že se těším :)

    ReplyDelete
  15. :) Já hlasuji spíš pro delší název, ale nedržím se toho zuby nehty, kdyby se Nikie rozhodla pro kratší, tak se bránit nebudu :)

    ReplyDelete