Mobil-foto report - adrenalinove kolo

by August 20, 2011 8 comments
Tak jsem si vcera postezovala na monotonnost cyklistickeho a plaveckeho treninku (jestli se to tak vubec da nazvat:) a hned me nekdo nahore vyslysel a pripravil mi hezke odpoledne :) Plavalo se mi dneska celkem hezky, i kdyz opet pomalu, ale nejak mi to dneska nevadilo, krasne jsem si plula vodou a byla spokojena. Vylezu pred bazen, vybalim tvarohovy celozrnny biokolacek :D a slysim hrom. A jejda, tohle jsem cekala, ze prijde az za pul hodiny (podle radarove mapy pred odjezdem), tak honem zase zabalit kolacek a vyrazit. Uleja jsem asi 150m a spustil se dest a zacalo hrmit pomerne intenzivne. Tak jsem to zabalila, sedla na tramvajovou zastavku pod strisku a vybalila kolac... snedla jsem tretinu a zase sucho. Honem jsem ho dozvykala a slapla na to, abych byla doma, ze prijde hlavni cast te bourky. Moc daleko jsem nedojela, zakempila jsem pod mostem, zacal strasly slejvak. Bylo nas tam vic, takze jsme si hezky pokecali. Most ale vysoky a tak na nas celkem prselo a foukalo... bylo to dramaticke, par metru od nas se strasnym rachotem padaly stromy... vic asi reknou fotky. Kazdopadne zazitek, rozhodne vypadek ze vcera zminovaneho stereotypu :D

Docela se ochladilo, ficelo, jedine, co jsem mela,
byl mokry rucnik, tak jsem si s nim alespon zakryla ramena :)

A tohle bylo prakticky celou cestu zpet, kde byly stromy u cesty

Takhle skoncil stanek s obcerstvenim :) Prodavac rikal,
kdyz jsem to fotila, ze ten stan drzeli ctyri, jinak by tam uz ani nebyl.

Dalsi kousek cyklostezky...

Jsem fakt rada, ze jsem pod tim mostem zustala, nebyt blesku, jela bych dal, coz by se mi mozna nemuselo vyplatit.

8 comments:

  1. Holka, ses dobra, takovy adrenalin, to je co rict. My v tu chvili byly s L. v aute nekde v Libusi, ocividne to nebylo epicentrum, ale i tak jsme plavaly, no nebylo mi dvakrat. Hlavne se mi L. smala, este ze nejsem nekde na kole. Ale zase mas 'zazitkove', no ne?

    ReplyDelete
  2. Houby dobra, nebylo na vyber, co mel clovek delat... V aute jsme zazili s Davidem tu dopoledni bourku, to byl taky adrenalin :))

    ReplyDelete
  3. My to měli tady v Pardubicích kolem poledne a pak kolem pátý... :-) Taky jsme byli v autě a jeli pomáhat chystat triatlon Pardubice, ale dojeli jsme tam a už zase svítilo sluníčko... V autě to bylo fajn, ale vítr to byl pořádnej. Tak hlavně, že se ti nic nestalo a nespadl na tebe nějakej strom... :-(:-)

    ReplyDelete
  4. presne tak.. Ja v tom bezel nahoru v prokopaku, kdyz vsechny ty potucky se vylily a tekly po silnicich.. neuveritelny zazitky:).. Taky jsem se neudrzel a v prutrzi riskoval iPhone a fotil:), neco jsem si taky postnul:), pro pripomenuti.. Inu adrenalin je v nas.. at uz na kole nebo na noze:). MSF! 12:)

    ReplyDelete
  5. Ze ses nebal tech blesku a pak ten vitr... :-o :)

    ReplyDelete
  6. V sobotu byla nějaká bouřka?

    ReplyDelete
  7. :) LEONO, bourka byla v patek:), tohle byl super comment... Vlastne Martiny fotoblog me postouchl, abych si napsal, jak jsem ja tohle prozival.. No tesim se, az nam to v zari na bezeckem setkani vsechno vysvetlis.. 12:)

    ReplyDelete
  8. :oD
    Chi, no čtu: sobota, vidím fotky, tak se ptám :oD
    A stejně: To byla v pátek taková hrozná bouřka? na našem konci jen pršelo...

    ReplyDelete